vineri, 30 martie 2012

DUMNEZEU!DUMNEZEU!

Cand din profunzimea somnului urc
Scara in spirala a trezirii spirituale,
Soptesc:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
Tu esti belsugul,esti hrana;
Cand postul intunecatei separari de Tine il curm,
Te gust si in minte te chem:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
Oriiunde as fi ,lumina mintii mele
Ramane intoarsa catre Tine;
Si-n batalia pentru viata ,de fiecare zi,
Tacutul meu strigat de lupta-i mereu:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
Cand vuitoarele furtuni ale suferintei imi urla-n urechi,
Si nelinisti se reped inspre mine cu strigat ,
Eu sting vacarmul lor numele-Ti tare cantand:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
Cand mintea inalta talazuri de vise
Si amintirile-si tes impaienjenitele fire,
Eu magic vesmant din panza lor cos,cu aleasa podoaba:
Dumnezeu! Dumnezeu!Dumnezeu!
In fiece noapte ,la vremea adincului somn,
Pacea din mine viseaza si cheama :Bucurie!Bucurie!Bucurie!
Iar bucuria rasare de-a pururi cantand:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
Cand merg,cand mananc,cand lucrez,cand visez sau cand dorm,
Cand slujesc ,cand Te cant,cand cu iubire Te caut,
Neauzit de oameni ,statornic,sufletul meu numele-ti cheama:
Dumnezeu!Dumnezeu!Dumnezeu!
(PARAMAHANSA YOGANANDA-,,Soaptele eternitatii")

joi, 29 martie 2012

INIMA CARE ARDE IN IUBIREA LUI IISUS

Cand se aprinde iubirea pentru IISUS intr-un suflet, ceva foarte frumos si magic se lumineaza in aceea fiinta.
Iubirea pentru ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU,nu se prea poate descrie in cuvinte, asta se poate simti in fiinta ,in sufletul mereu arzand de dorul si dragul LUI.
Lacrimi multe varsa un suflet pana gaseste iubirea lui DUMNEZEU,iar dupa gasirea LUI ,lacrimile continua sa curga pe obraji,parca sunt izvoare nesecate,acum de drag ,de dor si de recunostiinta intalnirii cu EL.
Ai vrea sa-ti deschizi inima ta ,ca din ea sa iasa iubirea LUI ,sa cuprinda intreaga lume,dar asta face EL ,in marea LUI iubire pentru noi ,si-a deschis inima,si si-a lasat razele pe pamant,ca noi sa le recunoastem si sa le captam in noi.
Cand intalnesti persoane care au dragostea lui DUMNEZEU, inima ta tresare , parca intr-un joc nemaistiut pana atunci, intalneste iubirea din celalalt si urmeaza un dans al iubirii recunoscand lumina lui HRISTOS ,din celalalt.
Lumina lui IISUS straluceste in sufletele ,in care DUMNEZEU si-a semanat iubirea LUI, acele suflete nu mai recunosc alta iubire decat iubirea LUI.
Sa ne pregatim inimile sa primim iubirea LUI,sa ne pregatim inimile sa primim lumina lui DUMNEZEU,de-a pururi sa ramana in noi.
DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE SI SA NE SFINTEASCA VIATA.


miercuri, 28 martie 2012

INSAMANTAREA VOII LUI DUMNEZEU

Insamantarea de primavara a inceput,sa incepem cu totii munca ,in insamantarea voii si iubirii lui DUMNEZEU.
A trecut iarna unde am stat mai mult in case ,iubind in tacere creatia LUI care era acoperita cu stratul de zapada,ascultam cu drag pasarelele la geamuri ,pe care le-ai fi invitat cu drag in casuta ta,dar TATAL in marea lui bunatate se ingrijeste de toata creatia LUI, si ele acum in caldura soarelui isi pot indrepta cantecul duios spre inaltul cerului.
Iar noi creatia LUI cea mai inalta ,sa incepem sa insamantam in fiinta noastra semintele iubirii si dragostei noastre,sa ne dedicam muncii apropierii de EL ,si toata creatia LUI.
De rodul incoltirii semintelor ne vom bucura si noi dar si DUMNEZEU, care a insamantat in noi la nasterea noastra aceasta samanta care este parte din EL.
Cat de grandiosi putem fi cand DUMNEZEU in marea LUI bunatate ne lasa sa-i simtim iubirea ,sa-i simtim caldura,dragostea lasandu-ne sa mergem pana acolo sa ne asemanam cu EL.
Noi care suntem nimicuri ,noi care suntem nevrednici de iubirea LUI,EL TATAL nostru ne da aceasta sansa .
Sa punem mana sa lucram la aceasta insamantare,si pe urma plantutele timide sa le ingrijim,ca in dragostea si ajutorul lui DUMNEZEU, sa creasca vlastare mari de care TATAL impreuna cu noi sa ne putem bucura.
Sa lasam soarele sa incalzeasca ogorul sufletului nostru,din el sa tasneasca mladite de iubire si lumina pentru intreg pamantul nostru ,si DUMNEZEU in marea LUI grandoare sa se bucure si sa ne binecuvanteze cu marea LUI milostivire.
Haideti toti sa incepem munca in iubire ,umilinta si ascultare atat de ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU, cat si de PREASFANTA FECIOARA, dragii nostri ingeri si sfinti ,din cer si de pe pamant.
Sa ne bucuram de lumina si caldura soarelui ,dar sa-i multumim CELUI ETERN pentru ele.
MULTUMIM DUMNEZEULE PENTRU TOATA IUBIREA SI DRAGOSTEA TA.

vineri, 23 martie 2012

COMUNIUNEA NOASTRA CU DUMNEZEU

Uniunea cu DUMNEZEU este dupa cum fiecare reuseste sa o vada,lucrul cel mai sublim la care orice suflet constient sau mai putin constient aspira.
Uniunea ti-o da DUMNEZEU din dragostea LUI nesfarsita,in urma alegerii tale ,de a urma calea LUI , facand in toate voia SA ,si totul din iubire daruita de inima ta.
De ales asta la prima vedere este un lucru usor,dar la primul pas dupa ce ceri asta , cazi, si adesea din cauza orgoliilor.
Un lucru foarte greu care trebuie infaptuit, este sa-i ceri si EL sa-ti daruiasca aflarea voii SALE.
Traim cu impresia ,ca-i cunoastem voia,dar nu-i deloc asa,nu intotdeauna voia SA corespunde cu a noastra.
Chiar si atunci cand nu mai traiesti pentru cele materiale si pamantesti,tot mai este drum lung.
Avem parte de fiinte mai mult sau mai putin vizibile,care ne indruma in drumul nostru spre comuniunea cu TATAL CERESC.
Avem ingeri si in plan fizic, care daca vom fi atenti la indrumarea lor,si daca putem pune asta mai presus de dorintele personale ,pamantesti,ne vor urca spre comuniunea cu EL.Dar aici trebuie sa uiti total de tine ,sa te daruiesti in tot si toate LUI DUMNEZEU ,si aproapelui tau facand asta din iubire curata care izvoraste din inima ta, nu dintr-o datorie care crezi ca ar impune-o TATAL,alegand sa-i daruiesti persoanei de langa tine, lucruri de care tu ai nevoie ,sa alegi poate cateodata chiar sa suferi in locul lui,tot asa din dragoste si iubire.
Dar si asa cazi de multe ori ,important este cred eu ,sa alegi sa-i spui neputinta ta LUI ,si impreuna sa alegi sa te ridici.
Sa nu lasi orgoliile sa te doboare,sau sa te lasi coplesit de laude ,impliniri uitand in felul asta cine te-a ajutat sa ajungi acolo.
Dar toate caderile astea le avem,cat suntem oameni mai mult sau mai putin pe calea catre DUMNEZEU.
Incercarile fac si ele parte din obstacolele majore,puse in calea comuniunii cu DUMNEZEU.Orice incercare iti apare trebuie sa nu uiti sa-l pui pe DUMNEZEU inaintea incercarii,si sa-i poti spune sa se faca in tot si toate voia LUI SFANTA.
Cine stie si reuseste sa-si consacre totul lui DUMNEZEU ,toate aceste greutati nu le intampina,dar aici apare calauzirea ingerului nostru,blogul ''A DOUA VENIRE A LUI IISUS''.Sa alegem ,calea ,iubirea ,lumina si dragostea lui DUMNEZEU.
BINECUVANTAT ESTI DOAMNE ,INVATA-NE SA FACEM VOIA TA.

duminică, 18 martie 2012

Experienta intalnirii mele cu DUMNEZEU(6)

Am lasat pe finalul postarilor cu viziuni,pe cele care ne includ ,speram pe cat mai multi dintre noi.
In viziunea cu DOMNUL IISUS pe munte,v-am spus ca eram foarte multi la poalele muntelui,in cel cu Rozariul si IISUS,oameni cat cuprindea focalizarea ochilor mei.
Pe parcurs ,intercalate intre celelalte ,am mai avut ,cu foarte multi oameni,care veneau spre mine ,dar intr-o ordine desavarsita.
Acuma recent am avut una cu oameni care se ridicau in sus,si peste ei ,cat sa-i cuprinda,o palma mare.
Am intrebat a cui este palma,mi-a raspuns ca este a LUI,si mi-a zis ca oamenii sunt oameni care se vor ridica cu ajutorul Ingerului.
O mana care cobora din cer,o mai vedeam, un ochi ,de multe ori coronite de flori albe,care recent si-au schimbat culoarea in violet.
DUMNEZEU sa isi faca mila cu noi,iar noi sa nu uitam de EL ,nici o clipa.

Experienta intalnirii mele cu DUMNEZEU(5)

Spre marea mea bucurie,DUMNEZEU ma mangaie inca cu aceste experiente,care aduc un mare deliciu inimii si sufletului (cine le-a avut stie).
O viziune foarte frumoasa a fost cu FECIOARA in cinci ipostaze ,una mai splendida ca cealalta.
Vreau sa va spun ca hramul Manastirii unde a inceput povestea mea,este ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI,EA adunand sub acoperamantul EI intreaga omenire,celor care vor sa o cunoasca .
MAICUTA SFANTA ,ca orice maicuta isi strange puii la piept,sa ne adunam la pieptul EI sa-i simtim caldura,sa nu o lasam sa ne cheme in zadar.
La fel ca si ingerii care mi-au aparut de multe ori,si EI stau gata pregatiti sa le cerem ajutorul.
Cum v-am mai spus mi-au aparut multe obiecte din Biserica Ortodoxa ,eu apartinand ei,am avut o singura exceptie ,dupa ce mi-am pus poza la avatar ,cu MAICUTA , o iconita cu insemne catolice ,odata mi-au aparut atat FECIOARA cat si DOMNUL IISUS,si ei cu aceleeasi insemne ,catolice.Oricum biserica mea cum imi place sa o spun este DUMNEZEU,identificandu-ma foarte usor cu orice religie,care il urmeaza pe DUMNEZEU.
Acuma care va intrebati daca nu-i inselare,si eu m-am intrebat si l-am intrebat si pe Inger(INGERUL BLOGULUI ''A DOUA VENIRE A LUI IISUS'').El mi-a spus ca atata timp cat te unesti cu IISUS,CU MAICA DOMNULUI,incerci sa faci in toate voia LOR,nu ai de ce crede asta.
Am vrut sa scriu toate acestea si pentru alte persoane carora li se intampla lucruri asemanatoare ,sa stie ca nu-s singure,si ca BUNUL DUMNEZEU in marinimia LUI,ne ofera cadouri de neimaginat celor care il iubim din toata inima.
Eu de atunci reusesc sa tin toate posturile ,bineinteles dorindu-mi asta,inainte abia tineam vinerile,ma pot ruga cum v-am spus ,nu-s indemnata niciodata decat spre lucruri bune ,placute LOR,altceva stie doar BUNUL DUMNEZEU.
Deci dragii mei ,sa ne deschidem inimile sa-l primim adanc in fiinta noastra pe DUMNEZEU,
desi care cititi lucruri din astea deja l-ati primit,sa-l vestim pe BUNUL DUMNEZEU,sa-l iubim mai presus de noi si de tot ce ne inconjoarA.Va mai astept aici dupa indrumarea ce o voi primi ,de la BUNUL DUMNEZEU, dar mai des ne intalnim pe blogul INGERULUI,pentru a intampina cerul cu darurile care le revarsa asupra nostra prin acel blog.
DUMNEZEU SA FIE CU NOI ,ACUM SI IN ETERNITATE.

marți, 13 martie 2012

VIZIUNILE MELE CU INGERUL

Azi vreau sa sar un pic peste fazele din viata mea,a descrierii intalnirii mele cu DUMNEZEU (dupa care voi reveni).
As vrea sa va descriu un pic ,cum mi-a fost mie prezentat ingerul,de catre cine mi le da toate astea.
A inceput cu a mi-l arata,in urma cu doua saptamani,intr-o lumina destul de puternica,tinea in mana dreapta un fel de bat la capatul caruia era un soare.
Pe urma intrebandu-l pe IISUS,de ce ma bucur ,atat de el,am primit raspunsul,ca noi care vrem sa-i slujim LUI,suntem pe Pamant, ca o panza de paianjen,si EL isi trimite lumina prin noi,noi aflandu-ne sub indrumarea ingerului.
Eu o sa trebuiasca sa vorbesc,cand si cum o sa hotarasca ingerul.
Nu ma simt vrednica ,fiind nu un vierme,ci un fir de praf,care il poate ridica vantul si sa-l duca unde vrea,dar prin puterea CELUI ATOTPUTERNIC SI BUN,noi putem lucra dupa voia SA.
Intr-o noapte eram in INDIA,impreuna,unde primisem o mostenire,unde sa ne desfasuram activitatea.
Si tot atunci FECIOARA imi spunea sa ne rugam pe Rozariu,cum ne invata el ca mare ne v-a fi rasplata,aratandumi-se Rozariul intr-o splendoare de nedescris.
In urma cu doua zile,mi l-au aratat din nou ,acum era cu un cerc deasupra capului,pe care il invartea ,si intr-o parte ,rulau iconite cu IISUS si FECIOARA.
Am intrebat de doua ori de el,la care mi s-a raspuns,ca e foarte iubit in cer.
Noaptea trecuta am vazut niste lucruri din aur ,ca si cum ar fi fost niste piese dintr-un costum care erau tot a lui,toate din aur.
Sa-i multumim Lui DUMNEZEU pentru tot ce avem ,si sa-L slavim din toata inima noastra.
Cum v-am mai spus este adevarul meu,care vreau sa cred ca e si a lui DUMNEZEU.
DIN EL ,PRIN EL SI PENTRU EL ,sunt toate lucrurile.

duminică, 11 martie 2012

Experienta intalnirii mele cu DUMNEZEU(4)

Am uitat un lucru, la Manastire cu moastele SFANTULUI IOAN RUSUL ,mi s-a mai aratat si un tablou mare cu toti sfintii, avand in mijlocul LOR pe DOMNUL IISUS cu FECIOARA,si in partea de jos oameni chinuiti.
Sa nu va imaginati o clipa ca nu plangeam de fiecare data pana simteam ca nu mai pot,sa nu va imaginati o clipa ca am crezut ca toate astea le merit,saU ca sunt buna ,si din cauza asta le primesc .
Nici chiar familia mea nu stia, numai foarte ,foarte putin,le traiam doar eu cu EI ,nestiind ce sa fac ,si nici nu intrebam din dorinta de a nu-i supara si nu numai.
Am inceput sa vad si paduri,un copac mare inverzit, l-am vazut de multe ori,curcubeul iar de cateva ori ,preoti de-ai bisericii mele pe care nu-i stiam si ii vedeam pe urma, la o perioada de timp.
La un moment dat am avut cel mai frumos lucru ce mi-l puteam imagina,pe varful unui munte era DOMNUL IISUS ,la poalele muntelui era multime mare de oameni,eu eram printre ei,am strigat ''IISUS AJUTA-NE''.Cand IISUS s-a intors spre noi,a coborat muntele cam cat ai aprecia doua scari,dupa care s-a oprit,era cu lumina in jurul capului.
Mi-a mai aparut de multe ori coroana,stea, si buchete de flori albe ,iar in noaptea de revelion avea si cateva flori roz in mijloc.
Steaua cu cinci colturi am vazut-o mai de multe ori,dar inainte de sarbatorile de iarna din 2011 am vazut-o si pe cea cu sase colturi.
Cu toate cate mi se intamplau ,cu rugaciunile si cu blogul ingerului bineinteles,traiam o viata interioara foarte calma,disparandu-mi fricile ,nervi nu mai aveam niciodata, si percepeam lumea altfel ,nu ca si pana atunci.Citeam din cartile lui Lorber ,recomandate de inger ,recunosc nu auzisem de ele,care iti dau o oarecare deschidere asupra vietii spirituale.
Eu citisem de trei ori BIBLIA si nu intelesesem mult,va intrebati poate de ce o mai citeam ,....in speranta unei luminari din partea lui DUMNEZEU.
Dupa ce citesti aceste carti,te lumineaza DUMNEZEU, de intelegi si BIBLIA,oricum citisem si trei parti din Conversatii cu Dumnezeu.
Cel mai mult citeam blogul ingerului,asteptand postarile lui cateodata pana in noapte tarziu, care citit cu drag si dorinta de a intelege aduce beneficii enorme,plus rugaciune si iar rugaciune.
Si iar deschiderea inimii catre IISUS,am o iubire sincera si profunda pentru IISUS,aveam nopti in care ma trezeam cu o iubire de nestapanit pentru EL,asta nu va pot spune din ce cauza ,nu ca nu mi-o doream ,dar cateodata parca nu o poti stapani ,si pentru Arhangheli ,ingeri,unii sfinti care mi-s mai la suflet.Nu meritam nimic din toate astea ,era iubirea LUI fara margini pentru noi.
Asa mult a lucrat in mine DUMNEZEU,incat aveam nopti cand adormeam rugandu-ma ,ma trezeam peste noapte de mai multe ori tot rugandu-ma ,si pana dimineata tot asa.
Poate modela fiinta noastra cum vrea daca ne abandonam iubirii LUI,si lasam judecata,mandria,rautatea ,invidia si multe altele precum multe ,multe orgolii,care poate nici nu ne dam seama de ele.
Pana data viitoare va iubesc mult,si iubiti-va intre voi dar mai presus de noi si fiinta noastra sa-l iubim pe DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC, caci fara EL suntem nimic.
As vrea sa va spun ca eu nu aduc laude ingerului,el nu are nevoie de laudele mele, lucreaza pentru DUMNEZEU ,nu a ajuns asa sus sa tina cont de laudele mele,va spun pentru ajutorul vostru ,daca aveti nevoie de el si vreti sa-l folositi,si va spun adevarul meu.

joi, 8 martie 2012

EXPERIENTA INTALNIRII MELE CU DUMNEZEU(3)

As vrea sa va mai spun aici, dupa cum spune si Adriana (in comentariu),de teama de a nu fi crezut. Eu cand l-am vazut prima data pe IISUS ,si spuneam cu o bucurie fara margini''l-am vazut'',ca si cum intreaga lume trebuia sa stie si sa simta alaturi de sufletul meu,ca pentru mine exista numai EL,si ma intrebau pe cine,parca eram dezamagita ca ei nu stiau . Dar treptat teama dispare pentru-ca incepi o alta viata, in care simti iubirea LOR,protectia LOR si fericirea interioara pe care o dobandesti. Sa nu va imaginati dragii mei, care nu ati ajuns pana aici, ca toate astea se pot intampla intr-un suflet plin de orgolii,mandrie,rautate,judecata si altele de vibratie foarte joasa. Inimioare scumpe,cand il vreti pe DUMNEZEU in fiinta voastra,tot bagajul care il purtati trebuie abandonat. Si asta asa cum ingerul invata pe blog, trebuie facuta cu multa rugaciune (fiecare dupa posibilitati)dar si foarte multa vointa,la inceput nu-i usor,dar pe urma cand rugaciunea face parte din viata ta,nu mai poti trai fara ea,si beneficiile care le aduce,bineinteles doar spirituale,ajungi la un moment dat cand inima se roaga singura,oricare ar fi rugaciunea,ea o rosteste singura. Dupa MAICUTA SFANTA,am ajuns sa vad multe obiecte bisericesti,de care eu nu aveam cunostinta.Am vazut la inceput de mai multe ori crucea,pe urma o masa cu o carte deschisa si o cruce,foarte des vedeam o pasare superba ,mare, si de multe ori un drum luminat ,pe care cateodata erau plasate icoane cu IISUS si MAICUTA. Eram fericita,dar nu poti sa nu te intrebi cum ti-ar putea face tie DUMNEZEU asa cadou,nu poti sa nu te intrebi daca nu te inseli, oare ti le trimite EL?. Toate astea te framanta,si de multe ori,legata asa de mult de blogul"A doua venire a lui iisus''primeam de acolo raspunsul. Daca eu aveam o intrebare,in postarea din ziua respectiva primeam si raspuns la framantarea mea,si asta sigur ca iti lua din neliniste,vazand ca ai fi pe drumul cel bun. Dar suntem fiinte umane,si oricat ai crede si ai sti,ai nevoie de un om sa ti le spuna. Am fost si la doi bionergeticieni,care mi-au spus ca am o energie foarte mare in corp ,si ca trebuie sa invat sa o folosesc pentru a face lucruri bune,ea putandu-se folosi si in a face rau.Atunci incepi a te lega si mai mult de DUMNEZEU si a lucra si mai mult in fiinta ta nu cumva sa gresesti. Nu va mai spun de biserica, mergeam regulat si de acum era si cu folos,pentru-ca stiam ce se intampla,ma legam foarte usor la cer si totul era ca in vis. Cand la noi la Manastire au venit moastele sfantului IOAN RUSUL,l-am intrebat ceva si mi-a aparut biserica de unde le aduceau,vazand asta pe net ,nu stiam nimic de locul de unde le aduceau. Cand am fost la PRISLOP,la mormantul parintelui cand ma rugam,mi-a aparut bisericuta inconjurata de foc,m-am speriat,nu stiam ca DUHUL SFANT se arata asa. Nu stiam pot spune,nimic ,si ce stiusem inainte acum nu mai stiam.totul era nou,si traiam deja o alta viata. Dar oricum asta e o stare ca nu stii nimic,atunci cand vrei sa te umpli cu DUMNEZEU.Nu o ceri tu,nici nu-ti face placere sa o traiesti dar ti-e data,si cand incepi sa intelegi de ce o traiesti iti aduce multa bucurie daca tu intradevar vrei sa te unesti cu IISUS. Vreau sa va spun de vorbitul cu CERUL,care nu a-ti reusit nu fiti dezamagiti.Eu cand l-am citit pe inger ca o sa reusim,sa vorbim,am spus ca nu as putea eu un nimeni sa fac asta. Primele dati nu am reusit,si-mi spuneam ''asta poti tu sa faci ingere dar noi...",si intr-o zi DUMNEZEU si-a facut mila cu mine ,si l-am auzit. Acuma iar aici sa nu va asteptati sa il auziti in ureche,nici vorba,il auzi in tine,il auzi in inima ta,in fiinta ta care este unita cu EL.Si iar spun,aceea inima trebuie sa fie curata ca lumina,altfel nu ca nu vrea,dar nu poate sa coboare in ea IISUS. Care l-ati citit pe inger ati ascultat si ati facut ce v-a spus,nu se poate sa nu se intample asta.Dar asta trebuie sa vrei sa o faci ,si sa te crezi neputincios ca tu sa faci ce-ti spune,daca crezi ca tu stii,totul s-a incheiat inainte sa inceapa.

marți, 6 martie 2012

EXPERIENTA INTALNIRII MELE CU DUMNEZEU (2)



Eu toata viata am iubit foarte mult oamenii, daruind foarte mult din mine,atat cat eu stiam atat cat puteam,dar in acea perioada suportam cu greu oamenii,dorind mult sa stau singura,doar cu DUMNEZEU.
Intr-o zi am gasit publicat la inger,ca daca pe EL il trimite DUMNEZEU in cusca leilor acolo se duce si rabda tot ce are de dus fara sa se planga ,de dragul TATALUI netinand cont asa de mult de trup, cat ingrijindu-se de suflet .
Ce am uitat sa va spun ca ma simteam ca si nascuta a doua oara,nimic din ce stiusem nu stiam si totul mi se parea nou si greu totodata.
Dar principala mea preocupare era apropierea de DUMNEZEU ,de aceea am hotarat ca ascultand ghidul meu spiritual sa rabd si sa rabd.
Lacrimile sincere sunt de foarte mare ajutor. Cand m-am dus la Duhovnicul meu sa-i spun problema cu care ma confruntam, am plans fara incetare fara  ca macar o clipa sa ma pot opri,Parintele mi-a spus ca stie ca in urma unor astfel de lacrimi IISUS ma iarta de tot cu ce ma simteam incarcata.
Pe urma tot mergand cu blogul ,rugaciuni si tot ce cerea,mi-au aparut sa vad cu mintea mai multi ingeri , razoare de flori ,care eu la timpul ala credeam ca sant cadouri pentru suferinta dusa.
Tot asa pana intr-o zi mi-a aparut dragul nostru IISUS.
De acum suferinta se transforma in bucurie,in fericire stiam ca era cu mine.
In ziua in care la noi la Manastire a venit in pelerinaj o icoana cu MAICA DOMNULUI,eu am vazut-o.Sentimentul nu vi-l pot descrie nu-i ceva uman depaseste orice imaginatie,si totodata ai un sentiment de nevrednicie totala,de umilinta ,de iubire ce depaseste fiinta umana.
De acum totul se schimba in fiinta mea ,frica ca sunt parasita disparuse,ba mai mult imi era frica ca nu o sa pot niciodata sa-i multumesc pentru ce primeam.

duminică, 4 martie 2012

Experienta intalnirii mele cu DUMNEZEU

Ma numesc Maria ,sunt un om simplu si as vrea sa impartasesc cu voi experienta intalnirii
mele cu DUMNEZEU.
Am patruzeci si trei de ani,casatorita, trei copii,douazeci ,saisprezece si noua ani.
Cand aveam patruzeci de ani o intorsatura brusca a luat viata mea,am aflat mai tarziu ca este varsta bilantului vietii la un om,eu nefacand constient acest lucru.,adica sa-mi analizez viata.
Imi daruisem viata pe rand parintilor,surorilor(am doua),sotului si copiilor.
Ne-daruind nimic fiintei lui DUMNEZEU din mine .
Ma duceam in fiecare duminica la biserica,cu asta credeam ca-i destul si ca TATALUI nostru in bunatatea LUI ii ajunge.
LUI ii ajunge credeti-ma si are si rabdare dupa noi ,cei care  raman in impas santem noi.
Eram la o MANASTIRE in noaptea de NASTEREA MAICII DOMNULUI,cand a inceput totul.
Am inceput cu arsuri in corp,cu stari de neliniste si multe altele.
Din prima clipa am cerut ajutorul lui DUMNEZEU,si m-am agatat de bunatatea LUI,am cercetat multi preoti,mergand la masluri,dezlegari lasandu -ma cumva ca ele sa-si faca efectul in mine.Am uitat sa specific ca ma simteam o pacatoasa incarcata cu toate pacatele din lume.Preotii imi cereau sa nu ma mai acuz ,dar nu puteam ca aveam golul ala lasat de lipsa lui DUMNEZEU.
Nu pornise-m un calculator in viata mea,si negasindu-mi linistea m-am hotarat ca in rugaciuni si unde DUMNEZEU o vrea sa ma indrume,sa caut indrumari,vreau sa specific ca nu ma pot gandi ca starea de IAD de dincolo are cum fi mai rea,asta traiam.
Apropiatii m-au sustinut pana la un moment dar pe urma ziceau ca-s figuri de ale mele,si am ramas eu cu TATAL,dar sa stiti ca-i destul daca il ai pe EL ai totul nu il ai pe EL nu ai nimic.Oricum in astfel de stari omul nu are cu ce sa te ajute.
Si intr-o zi calculatorul m-a adus la blogul INGERULUI TAU care acum e ingerul meu pe pamant.
La prima vedere mi-a atras atentia numele blogului''A DOUA VENIRE A LUI IISUS''era ceva ce asteptam sa se intample cu adevarat ca suferinta mea sa i-a sfarsit.
Il citeam si asteptam publicatiile, dar citind si alte bloguri nu stiam de la ce anume se produc schimbarile.
Am cunoscut o apropiere asa de mare de DUMNEZEU de nu se poate descrie in cuvinte,o iubire fara margini pentru ARHANGHELI prima data care ma topeste si acum,si plang doar pronuntandu-le numele in special MIHAIL,pentru dragul si iubitul nostru IISUS ,FECIOARA MARIA,INGERI si tot cerul si toata creatia lui DUMNEZEU.
Toate astea se datorau blogului si prezentei lui DUMNEZEU de acolo si desigur credintei mele de acum puse numai si numai in DUMNEZEU,pe care il chema-m neincetat in fiinta mea.       
La biserica ma duceam in continuare ,si ma duc si acuma,si desigur luind si de acolo tot ce iti ofera bunul DUMNEZEU,de fapt ma duc la MANASTIRE cu familia.
Incercam si faceam ce cerea ingerul blogului, si mergand in acelasi ritm cu starile care le avea EL,simtind ca ii ce ii transmite DUMNMEZEU,si cand ne certa si era suparat ma gandeam ca asa-i si TATAL suparat pe noi.
Ma rugam si ii spuneam lui DUMNEZEU ca noi nu vrem sa fim asa doar ca nu putem si nu stim cum sa fim altfel,ma duceam dimineata la serviciu si venind ma rugam sa se fi schimbat ceva un pic in omenire ca mesajul sa fie mai bun.Postarile intarzaiau cateodata,sufeream rugandu-ma sa mai aflu ceva nou care sa na apropie de DUMNEZEU.
Am inceput sa traiesc de acum poate un pic prea mult dar numai si pentru DUMNEZEU ,incercand sa fac atata cat stiu si pot numai voia LUI.
Intr-o zi cand dupa rugaciuni si o stare de bine si parca de somn ma ia si in fata ochilor mi-a aparut un frumos joc de culori,o stare de bine de nedescris.
Ziua urmatoare a continuat cu un inger,pe urma o gradina de flori,cu culori nemaivazu-te aici.Apoi mi se intampla mai rar,avand in perioada aia o stare iar mai greuta de dus.