marți, 11 septembrie 2012

Umbre


Ne gandim deseori, eu, stiu ca si voi, care ati trecut un pic in lumea tainelor, un pic in lumea nevazuta si nemaipomenit de frumoasa a lui Dumnezeu, ca sunt si umbre.
Da sunt si umbre, am avut experienta de a le si vedea, sigur ca nu-si doreste nimeni asa ceva, stiu de la Dnu doctor Argesanu(emisiuni si cursuri tv.), ca nici chiar cei initiati in aceste taine nu-si doresc asta, dar se intampla ca si in cautarea lui Dumnezeu uneori sa intalnesti umbre.
Nu-i o experienta placuta, speram ca Dumnezeu sa ne fereasca pasii in drum spre El, de ele, si daca le vom mai intalni sa fie cu noi.
Nu cautam umbrele, cautam lumina, am vrea sa nu ne caute nici ele pe noi.
Noi cei mai mici nu avem stiinta de nimic decat de cautarea lui Dumnezeu, pot sa spun ca Dumnezeu m-a iubit inainte, si mi-a descoperit iubirea puternica pentru tot, nu pot sa spun ca cunosc nimic, cunosc doar iubirea in El si pentru Tot, rugaciuni pentru un intreg, si putin dar totusi nimic, nimic suntem fara Dumnezeu.
Da, dar oricat am fi de mici vrem sa fim cu El, vrem sa fim calauziti in lumea Lui, vrem frumusetea si splendoarea Sa, cu tot ce angajeaza asta, eu stiu ce inseamna, un greu, foarte greu dar un frumos, foarte frumos, si totusi greu spui uneori si exagerat de frumos spui alteori.
Si alegi la unison cu Dumnezeu, si ingerii Sai din cer si de pe pamant, in iubirea si dragostea Lui, in iubirea si dragostea lor de fiinte neajutorate si iubitoare de Dumnezeu, sa mergi inainte, pana unde ?, pana acolo unde Dumnezeu iti da voie, pana acolo unde prezenta Sa ramane cu tine, si speram sa ramana dea pururi, si in eternitate sa ne numim copii Sai.
Da, asta suntem copii lui Dumnezeu, copii ce nu au granite, copii ce toate religiile, copii ce nu fac politica, copii ce nu au etnie. Copii nevinovati ce doar iubesc, si vor ca tot in jurul lor sa iubeasca, si toti in jurul lor sa nu faca rau, fiindu-si lor constienti ca-si fac rau singuri, fiindu-si lor constienti ca trebuie sa-l iubim pe Dumnezeu mai mult decat pe noi, dar sa ne iubim si noi unii pe altii.
Asta suntem azi, Dumnezeu stie ce fi-vom maine.
Il rugam sa fie cu noi, sa nu ne lase singuri, si-i multumim pentru asta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu