miercuri, 13 februarie 2013

Destinul fiecaruia!



Deseori suntem pusi la incercari care ne sunt dragi in clipa trecerii lor sperand mereu in noi si noi intelegeri, nu pentru a controla ceva nici a ne schimba destinul doar pentru a intelege poate ce Tatal nostru doreste de la noi in drumul nostru pe acest pamant.
Cel mai adesea nu intelegem la timpul trecerii ei, intelegem poate atunci cand alte incercari vin peste noi, si atunci intelesul celei trecute isi are intelegerea in fiinta noastra.
Un lucru trebuie inteles si care sa ramana tot timpul inauntrul nostru, nimeni si nimic de pe pamant nu ne apartine noua, nimeni si nimic de pe pamant nu poate schimba destinul nostru, fiecare are si trebuie sa-si duca crucea care Dumnezeu i-a lasat-o sau care el singur si-a facut-o.
Degeaba te uiti la fericirea altuia dorind-o, degeaba vezi calitatile altuia dorind sa fii si tu asemeni, degeaba vrei sa urci cu liftul in cer cand poate nu o sa urci deloc, degeaba vrei multe si nu ti dat sa le ai.
Toate ti-s date la timpul si la locul potrivit pentru a te intelege pe tine, pentru a intelege relatia ta cu semenii dar in special stransa legatura pe care Dumnezeu a tinut-o si a creat-o pentru tine.
Nimic din ce avem nu este al nostru, totul este al Lui Dumnezeu, noi fiind tot ai Sai.
Eu multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit, multumesc oamenilor care mi i-a scos in cale pentru a intelege atat de mult uneori si nimic alteori, pentru toata fericirea si bucuria traita alaturi de ei si Dumnezeu, as vrea si eu sa fiu de folos lor si omenirii, cand Dumnezeu v-a hotara asta asa va fi.
Sunt mesaje pentru azi caci  coboara multa iubire pe pamant celor ce vor sa o primeasca.
Oare Dumnezeu inchide robinetul iubirii in unele zile si il deschide in altele? Nu e adevarat! Dumnezeu a coborat iubirea pe pamant prin Fiul Sau, noi vrem sau nu a ne lega la Ea.
Reusim sau nu reusim?
 Incercam!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu