joi, 20 octombrie 2016

Deseori in viata...

Deseori in viata mea am vrut sa cred ca suntem un popor de intelepti si de inteligenti, am vrut de multe ori sa trec peste nume, sa trec peste intelectualitatea acestei tari, sa sper si sa cred mereu ca suntem cum vrem sa parem a fi o tara de oameni cu o gandire sanatoasa in ciuda a tot ce se intampla.
Inca odata daca mai era cazul demonstram ca nu numai conducerea acestei tari este mai putin frumoasa si noi asemeni ei ne pierdem pe culmile arogantei si mandriei.
Stiam sigur ca se ajunge aici cu presedintele tarii, mai timid am si spus, timid nu de teama ci de a nu-l supara pe Dumnezeu cu iesirea din matca unui om normal caci altfel nu te puteai manifesta atunci pe cand erau alegerile.
Ce te mira azi ca oameni inteligenti ce atunci vocali isi asumau alegerea acum dau cu pietre, si incep sa vada diferenta de religie fata de tara care o conduce si altele, ca si cum toate acestea au rasarit acum.
Se demonstreaza inca odata ca doar prezenta lui Dumnezeu in noi ne da inteligenta, spiritul si vocatia de care e nevoie, restul e vanat de vant.
Dumnezeu sa ne daruiasca intelepciunea si puterea de care e atata nevoie acum si intotdeauana!

Image result for intelepciunea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu