luni, 11 octombrie 2021

 Taine si tainuiri


Mereu simplu su inexistent, pana intr-o zi cand El sau oamenii hotarasc ca trebuie sa iesi din anonomat... cursa intinsa de oameni sau mana destinului... .

La inceput crezi ca cineva are nevoie de tine, ca cuneva sau toti v-or participa la bucuria ta..., ca poti sa te daruiesti folosind poate sau exustand in bucuriata. 

Abia  atunci incepi sa stii Calvarul lui Iisus, aparent nu te deranjeaza, apoi vine incet, tiptil excluderea, inchiderea... duverse care tu greu le intelegi sau nu le intelegi niciodata.

Cazi, cobori, cobori... oricat ai cobori nu-i destul... caci ti se simte caldurica... si ca si cum ti-ar spune...,, aaaa... auci erai...?,, in loc sa se incalzeasca si sa taca te grontaie pe tine de nu mai stii unde si cum sa o iei... .

Aparent crezi tu ca primesti alta sansa...si mai incerci odata..., cazi si mai jos si mai rau din nou, alti iameni, alte runde... .

Desi ai crede oameni mai ,,mari,, comportament la fel sau mai urat..., si apoi desigur ca apare partea ,, aaaa...aici erai...,, acum ai alta problema... manifestarea ta nu mai poate fi asa autoritara, in orimul rand ca ti-e rusine ca esti asa prost... al doulea ca aici esti mai ingradit... apar ingraditorii de nuci te miri unde si cum si ca si cum ti-ar spune ... hei crezi ca ai dreptul...?,,

Da... cam asta e una dintre intimitatile celui ce vrea sa ajute dar nu stie modul zilelor noastre.

Mda... si atunci... e musai sa intervina Cel ce toate le stie si le vede..., Cel ce te-a creat si iti stie fiecare particica a ta... .


Nu ne lasa Doamne pe mana noastra!!!

Nu ne lasa ca pierim noi cu noi... .


Vino mai curand pana nu pierim toti!!!


Te iubim mult, iarta-ne, miluieste-ne si ne mantuieste!!!

Invata-ne sa facem Voia Ta Doamne!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu