marți, 2 iulie 2013

Iisuse Hristoase miluieste-ne!

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii!

   Cam asa se prezinta lumea si noi azi, cum a prezentat-o Ingerul azi in postare. Sigur sunt zile in care totul ni se pare ca ar fi mai frumos daruind si primind darurile vietii, dar sunt zile in care constientizam ce si cine suntem si  este dureros.
Dar iubirea lui Dumnezeu o sa lucreze in noi si o sa dea roadele Sale.
''Ii amenint insa de trei ori pe toti acei regi, duci si printi care isi calca intotdeauna cuvantul, care inseala credinta semenilor lor, umplandu-le inimile cu minciuni si cu amagire! Adevar va spun: acestia se vor prabusi ca frunzele uscate duse de vant! Caci am intentia sa curat pamantul de toate buruienile sale!
Cand pamantul va fi curatat, voi construi o punte de aici si pana acolo, astfel incat locuitorii planetei sa poata trece mult mai usor in lumea noastra atunci cand vor dori acest lucru, pe care numai ingerii mai pot urca si cobori.
Aceasta punte va fi larga si usor de urcat, la fel cum este sa navighezi pe o mare linistita, pe care nu exista nici un val. Toti oamenii vor fi liberi sa urce pe ea, pentru a obtine din lumea noastra dfatul si indrumarea celor de aici, din adevarata lor patrie!
Tot pe aceasta punte vom cobori si noi din nou pe pamantul pe care l-am parasit de mult, pentru a-i ridica noi insine pe copiii nostri, invatandu-i, ghidandu-i si conducandu-i cu intelepciune, astfel incat sa restabilim paradisul pierdut!''
Jakob Lorber









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu