vineri, 19 iulie 2013

Marile invataturi spiritualeDe cate ori simt o durere in suflet tin sa o spun aici, cu speranta de a se auzi undeva, oriunde, chiar un suflet de va intelege ceva.
Multele indemnuri spre duhovnici, foarte buna si de ajutor noua celor mici.
Saptamana asta am inteles de ce se tot spune sa iti alegi duhovnicul potrivit.
Duhovnicii nostri calauziti de bunul Dumnezeu incearca sa-si duca turmele la bunul si Marele Pastor.
Ofac asa cum ii e felul la fiecare, dar atentia trebuie indreptata spre cel a carui suflet il calauzesti, ca s-ar putea ca acel sufletel sa creada ca daca ca daca duhovnicul sau este de o mare inaltime spirituala sa creada ca totu-i rezolvat, ca un loc de munca, ca o felie de paine, totul se rezuma la duhovnic. Indrumarea necesara ti-o da, dar tu niciodata nu te increde in puterile duhovnicului tau caci nici el nu se increde in puterile sale ci in legatura dintre el si Dumnezeu, si pana in ultima clipa a vietii fiecarui oricand se poate cadea.
Grav oarecum as spune sa ajungem sa ne mandrim si cu duhovnicii nostri, nu constientizasem pana acum cand auzeam ,,cutare are pe Marele Duhovnic...''.
Da, Glorie lui Dumnezeu pentru atatia duhovnici calauzitori ce are lumea si in special tara noastra. Avem duhovnici foarte mari de care nu stie multa lume, care nu-s renumiti pentru asta dar tin tara si lumea in rugaciunile si faptele lor.
Toate tainele acestei lumi le stie doar bunul Dumnezeu, si a LUI sa ramana. Noua sa ne duca pasii acolo unde Vointa Sa vrea.
Doamne ajuta mari duhovnici, mari indrumatori a lui Dumnezeu in lumea asta nu creati ''monstri spirituali'', a caror fatada si fatarnicie sa fie falsa smerenie.
Iti multumim Dumnezeule pentru toate!
Sa-l cunoastem pe Iisus si scumpa Sa Maica si ei sa ne fie calauza si indrumatori pe veci!
IARTA-NE dOAMNE PENTRU TOATE!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu