duminică, 13 aprilie 2014

Duminica Floriilor


Ne vedem in duminica Floriilor, o zi de bucurie oarecum, dar si de meditatie, caci mai ramane saptamana cea mai grea a trairilor duhovnicesti din acest post.
Fiecare an este ca o zi, in care toate le reluam la fel ca si in anul precedent, o zi in care Dumnezeu iti mai da o sansa de a mai da roade, daca te uiti in urma poti sa vezi roadele sau dimpotriva stricaciunea vietii tale, si poti sa realizezi singur ,,risipa,, pe care Dumnezeu a facut-o cu noi. Dar nu este o risipa niciodata, Dumnezeu ne iubeste asa de mult si ne da mereu sansa reasezarii pe spirala si treptele urcarii spre cer. Le folosim noi oare?
O zi de Florii binecuvantata va doresc, o saptamana a patimilor inteleasa de noi sa dea Dumnezeu, dar ma tem ca nu, nu o sa fie asa, nebunia dupa cele lumesti si de trebuinta omului o sa fie la fel ca in fiecare an.
Dar in alergatura caracteristica omului Dumnezeu sa trimita cate o steluta de binecuvantare si tresarire a noastra spre Ierusalimul Ceresc, spre a-i vedea suferinta si intelege patimirea pentru noi, si a intelege ca nu a facut asta pentru ca noi azi sa traim si sa credem in mocirla vietii acesteia.
Dumnezeu sa ne ajute!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu