luni, 7 septembrie 2015

Inca o durere in lume dar mai mare in Cer!



Daca mai lipsea o durere care sa o simtim unii si Dumnezeu mai trebuia strapuns de multe sulite a sosit acel moment.
Te cutremuri azi de ce se intampla in lume din cauza musulmanilor dar si mai mult te cutremuri de atata comentariu ce se face pe urma acestor intamplari.
Toata lumea acuza, dar cati oare se intreaba ce a adus la asta, cati oare se intreaba de durerea si supararea lui Dumnezeu care a adus la aceste fapte.
Nu ar fi fost oare mai bine sa-i lasam in cuibusorul pregatit de Tatal caci Dumnezeu poarta de grija poporului Sau ales fara sa-i ajutam noi sa se democratizeze, sa-si schimbe totul asa cum noi vrem.
Cati se intreaba cum si in ce scopuri s-au facut multe pelerinaje la mormantul Domnului nostru Iisus Hristos, imi cer iertare celor care sufleteste manati de dorul Tatalui au vizitat locurile dar sunt multe de spus care au starnit aceste evenimente care Dumnezeu le va duce la bun sfarsit dupa Vointa Sa, dar noi in loc sa tot comentam pe tema asta mai bine ne-am ruga Tatalui in masura in care se poate ierta ce facem cu atata nesabuinta, sa ne rugam pentru ei, sa ne rugam pentru noi si sa nu-i mai batem atatea piroane caci nu cred ca mai are loc pentru ele.
Trezeste-te lume si arunca-te in genunchi si lasa ce-i apartine lui Dumnezeu sa le duca la sfarsitul la care trebuie care noi cu mintea noastra pamanteasca oricum nu vom intelege.
Dumnezeu sa ne ierte de toata rautatea!
Dumnezeu sa ne ierte si sa ne arate Cararea Sa!
Sa ne bucuram de nasterea Fecioarei Maria sarbatorita maine de Biserica Ortodoxa!
Maicuta Sfanta sa ne ocroteasca si sa ne indrume la lucrul cel bun si  folositor sufletului!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu