sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Credinta si puterea credintei



CREDINTA sau increderea in Dumnezeu are multe intelesuri si multe cai. Adevarul lui Iisus este inteles in multe feluri si fiecare are intelesul si credinta sa, din pacate, adevarul a fost, este si v-a fi unul singur, doar noi ii dam multe interpretari.
Se folosesc azi unele metode de catre...unii...care nu ai putea spune chiar il cred dreapta credinta sau slujesc neadevarului si folosesc oameni ducandu-i cu buna lor stiinta acolo unde nevoile lor personale o cer, sa le fie lor mai bine...vai lor...sau ei chiar cred ca asta-i calea.
Ciudata lume, cruda uneori unde cu greu gasesti puterea de a merge mai departe, dar e acolo Tatal nostru care in ciuda a tot si toate ne tine de manuta, nevazuta si iubitoare mana a Tatalui nostru Ceresc incat cateodata ti-e greu sa mai vezi pe tatal tau pamantesc, pe omul de langa tine care iti daruieste si el mana intrupand in mana lui Mana lui Dumnezeu, simtind doar gratia si iubirea lui Dumnezeu.
Multumim pentru asta caci altfel greu am gasi in aceste vremuri drumul spre pace, liniste si chiar drumul spre Dumnezeu din noi.
Multumim, multumim, multumim, inca o data si inca o data si inca o data Tata Ceresc!
Multumim pentru toate dar in primul rand pentru mersul mai departe pe cale!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu