luni, 1 mai 2017

Nu-i Iuda singur vinovat...

In zilele noastre avem un ,,dusman,, pe care putem foarte bine pune vina nemaifiind importanta in mintea unora...starea si comportamentele noastre. Acel dusman de moarte al omenirii, al ortodoxiei ultima lor reduta...se crede...este noua ordine mondiala, masoneria...cum oi numi-o in timpurile noastre... . Uita omul oricat ar vrea el sa para de bun, de pur ca el, un firicel de praf fiind poate tine piept acelui,,dusman,, de suflete..., mai bine sa deda la tot felul de neascultari, la tot ce lui ii convine cel mai bine, la ce el considera ca la timpul acela il scoate dintr-o gropita mica netinand cont ca maine intra intr-o groapa adanca ducand dupa el mai multi chiar dragi lui si desigur multi de departe.
Cam asa functionam noi azi, gandindu-ne la binele propriu ne aliem pur si simplu fara sa vrem acestei coalitii globale care doar cu voia ;ui Dumnezeu, caci toate se fac cu Voia Sa, poate sa destrame ce Tot Dumnezeu a creat, si omul zilelor noastre vrand, nevrand se aliaza cu aceasta ordine.
Dar avem o scuza...ordinea mondiala..., uitand ca tu prin propria vointa cedezi acele drepturi date de Dumnezeu de a te pastra si tine pentru ceea ce ai fost creat.
Exemple eu am in jur, nu vreau sa le dau, fiecare dintre voi poate sa le vada daca voieste la aproape orice pas, din pacate si in randul sau mai ales acolo..., in randul celor ce calca pragul Casei lui Dumnezeu.
Ei se vor plange, ce face, x, y, z..., ca apoi in clipa urmatoare prin propriul comportament si pozitie fata de o situatie data vei intelege precum cantarea ,,Nu-i Iuda singur vinovat..,, .
Da, cam asa stau lucrurile in ziua de azi..., si ne alipim zi de zi, ceas de ceas acestei ordini mondiale uitand ca noi oamenii uitandu-ne menirea si scopul creerii noastre facem asta fara sa stim si fara sa fim constienti.
Da..., dar nu...nu va lasati nici de asemenea stari, nici de asemenea conjuncturi, nici de asemenea grupuri caci El Tatal, Ea Maicuta ne cheama la EI, si inca mai avem puterea si o vom avea pana la sfarsit de a spune Nu..., Nu oricarei incercari de cadere, Nu oricarui om care printr-o viclenie  a celui rau..sa spunem, desi nu este asa caci este propria vointa...vrea sau fara sa vrea duce lumea asta data spre inaltare la vesnica-i cadere.. .
Doamne ajuta!
Image result for frunza verde

Image result for frunza verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu