duminică, 4 iunie 2017

E ziua mea...

Vreau cu aceasta ocazie sa-i multumesc la ora asta mamei mele pentru tot sacrificiul facut acum 49 de ani. Cand dai nastere unei fiinte este cea mai mare bucurie din lume dar nu este un lucru usor, este unul dintre cele mai grele lucruri facute de femeie, trimise de la Dumnezeu, este un dar care te insoteste toata viata alaturi de dragostea lui Dumnezeu venita prin ea. Multumesc mama mea, multumesc tata, fara tine acest lucru nu ar fi fost posibil, multumesc din inima pentru tot.
Multumesc surorilor mele alaturi de care am crescut frumos, ca trei floricele intr-o gradinita, udate mereu de dragostea lui Dumnezeu si de dragostea parintilor nostri, dar si de greutati de neimaginat azi de catre copii mei.
Multumesc sotului meu alaturi de care am petrecut 29 de ani si care mi-a daruit trei copilasi, multumesc copilasilor mei ca a-ti ales sa veniti in viata mea si sa mi=o luminati zi de zi si rareori dar se intampla sa mi-o innourati, voi sunteti razele ce imi insenineaza viata.
Multumesc tuturor oamenilor dragi din viata mea, multumesc tie Ingere ca ai aparut in viata mea, fara tine viata nu ar fi fost la fel, fara tine atatea lucruri nu as fi vazut si inteles.
Multumesc tie, persoanei speciale si dragi din viata mea care mi-ai schimbat cu totul viata, multumesc Daniel-Dumitru Darie, raza mea de soare.
Pentru toate acestea si mult mai multe multumesc Celui Care Le Creaza Toate, multumesc lui Dumnezeu pentru tot si toate si sper in grija Sa pe mai departe,  si il rog pentru binele si ajutorul omenirii Dragului si Adevaratului nostru Tata, strange-ti la piept copilasii in aceste vremuri de grele si sumbre incercari.
Doamne ajuta!

 Multumesc Dumnezeule si stam vesnic nadajduin in dragostea si iubirea Ta, in ajutorul si calauzirea Ta!

Fotografia postată de Parohia Ortodoxă Română Trento.

2 comentarii:

  1. La multi ani! Iata ai devenit un adevarat inger pt noi toti, prin voia lui Dumnezeu. Si asta e fericirea maxima, ca Dumnezeu sa lucreze prin tine, nu exista alta implinire mai mare ca asta pt niciun inger oricat de mare ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ingerul meu, imi doresc sa fie asa dar nu stiu cand... . Iti multumesc frumos pentru tot! Da...Voia lui Dumnezeu...doar Ea...

    RăspundețiȘtergere