sâmbătă, 19 august 2017

Scrie Daniel Roxin asta si este foarte adevarat dar durerea mare este ca poporul roman a deviat mult de la ce ar trebui sa fie si de la ce ne-a lasat Dumnezeu sa fim si din pacate ne indepartam tot mai mult de identitatea de a fi Om, nici nu avem cum altfel.
Nu avem acest imn Daniel Roxin caci nu suntem noi asta, avem politicienii care ne reprezinta, asta suntem noi..., eu personal cand am vazut ca ne pierdem ca tara am sperat in tineretul asta al cunoasterii ca ei ca o ultima speranta vor starni si apropia de Dumnezeu.
Ei nu e asa...ei inteleg ca cunoasterea e tot ce lipseste poporului roman si fara asta omul nu e Om, ei inteleg ca in asta consta in a fi un brav roman. Il urmaream cu drag exemplu pe Bem Doru, imi placeau unele din ideile lui pana la ultimele alegeri cand speram, speram ca indrumarea lui va fi spre o unire, spre o calauzire a lui Dumnezeu, spre o luminita zarita la orizont, spre ceva ce doar Dumnezu insusi ne mai putea da, speram ca ei care calatoresc pe muntii nostri, in centrele noastre energetice ale tarii in nu stiu si nu cunosc eu asta va fi si el ca cei asemeni lui un beculet spre inaltime, a nu tine partea nimanui, a nu fi partas la toata marsavia ce e azi, ca macar putini din poporul nostru sa aiba unde sa se retraga.  Nu a fost asa, s-a tavalit si el in aceeasi mocirla, raznd de unii, facand pe plac la altii...nicidecum gandinduse la...Noi... . Eeei azi...maine...avem ce suntem..., nu puteam avea acest imn ca nu ne caracteriza ca popor actual. Daca te uiti in urma la conducatorii acestei tarisoare o sa intelegi totul, a venit comunismul sa ia acel dar de la noi, l-am impuscat pe conducator nu ca voiam ceva mai buna ci ca nu aveau destui loc sa distruga tot ce-i mai sfant aici, acum sunt multi..., sunt multi mari, sunt multi mici care fac asta care ei cred in lumea cunoasterii sau ce o fi...si vor fi mai multi cat timp Dumnezeu va ingadui asta, dar intrebarile sunt de prisos atata timp cat tu ca om care pretinzi ca stii ceva din Universul asta nu il pui pe primul plan pe Creator si nu asculti chemarea si ceea ce El iti cere.
Doamne ajuta-ne!

http://www.cunoastelumea.ro/pe-al-noostru-steag-e-scris-unire-un-cantec-patriotic-romanesc-devenit-imnul-national-al-albaniei-de-ce-oare-nu-l-au-transformat-romanii-in-imn-national/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu