marți, 8 august 2017

,,Serbarea Clujului,,

Nu imi amintesc exact in ce an Clujul a fost pus sub ocrotirea Fecioarei Maria, anii astia, ei de atunci cum era ,,si normal,, fortele opuse in acest post dedicat scumpei noastre Fecioare au aparut cu un spectacol pe masura inaltimii Fecioarei doar ca in partea inversa si opusa binelui.
De ce au facut asta? Simplu...in primul rand ca pe pamant se dau lupte crancene nevazute intre bine si rau, ca tot ce se spune cu voce tare aude si partea opusa binelui si incepe lupta.
Ce ar avea biserica noastra de facut in astfel de cazuri, o stie ea prea bine. Sfinti ingeri rugati si trimisi acolo, Rugaciuni catre Dumnezeu Tatal si intreg cerul pentru ajutor in acel loc, apoi parerea mea umila ca preotii din zona cat in haine preotesti sau nu putea face plimbari in aceea zona si prin cereri catre Cer sa mai anihileze si starpeasca raul, sa-l imprastie si risipeasca de pe bietii si ignoranti nostri tineri si nu numai... .
Acum ca si acolo nu pe tot participantul il prinde in capcana ce se intampla acolo si asta e adevarat, dar pentru nevinovatii care nu stiu nimic de lumea asta, nu ca noi am sti... .
Si apoi pentru noi pentru fiecare rugaciune catre Maica Domnului si Dumnezeu sa nu ne lase singuri caci singuri nu avem nici o sansa in fata raului.
Degeaba ne frangem mainile, degeaba acuzam participantii sau organizatorii, degeaba si in zadar judecam, sa indreptam fiecare in noi si in familiile noastre cat putem, sa vindecam in noi cat putem orice graunte de pierzanie, sa rugam cu lacrimi fierbinti pe Dumnezeu sa nu paraseasca Romania si sa ne asculte rugaciunile atat noua cat si bisericilor noastre, slujitorilor sai acolo in taina in sfintele lor altare si sfintele lor inimi, sa ne asculte si sa ne intareasca intru dragostea si pururea Sa iubire.
Apoi sa nu uitam niciodata ca Clujul si Romania este sub ocrotirea Sfanta a Fecioarei care chiar cu inima ei de mama sfasiata isi intinde mana peste cei ce i se roaga si incredinteaza Ei. Sa ne incredintam pe noi si copiii nostri Fecioarei, sa ne incredintam pe noi si copiii nostri Bunul Dumnezeu si toate celelalte se vor risipi din jurul nostru.
Doamne ajuta-ne, ne miluieste si ne mantuieste pe noi, nu ne uita pe noi cei ce ne rugam tie si iti asteptam marea ta bunatate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu