marți, 2 ianuarie 2018

La drum...

Am pasit  in noul an cu speranta implinirii visului de al intalni pe Hristos. Il gasim, il pierdem, iar il gasim...si tot asa an dupa an pana la sfarsitul vietii fiecaruia dintre noi. Anul, normal pentru noi cei din biserica a inceput la inceputul lui septembrie, asta-i un fel de inceput, in septembrie a alt fel de inceput, desi si asta are un inteles spiritual maret cu taierea imprejur a Mantuitorului dar septembrie incepe cu nasterea Celei Care ia dat viata si fara de care lumea nu ar fi aratat cum arata astazi si intelesurile intalnirii noastre cu Tatal nu existau. Exista caci asa a Creat Tatal lumea, asa a venit salvarea noastra prin Ea, Maicuta noastra draga care aduce pe Dumnezeu insusi pe pamant.
Anul care a inceput sa ne aduca darurile de care toti avem nevoie, aceea urcare spre Cer macar un picut, un picut, un picut...tot asa in fiecare an sau dintr-o data cum fiecare reuseste sa se dezlege de pamant si sa se uneasca cu Cerul.
Toti ne dorim asta, la toti sa ne ajuta Dumnezeu, pruncul Iisus sa ne conduca pe toti spre Imparatia Tatalui Sau si al Tatalui nostru.
Speranta, nadejde si credinta in tot ce ne asteapta in acest an, inceput in septembrie sau inceput acum in ianuarie... Doamne ajuta, Intru Multi si binecuvantati ani!


Fotografia postată de Lumina Faptelor Bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu