luni, 20 iunie 2022

 Doamne ajuta!!!


Sa stii sa vezi, sa critici, sa constati actuala stare a ta, a tarii, a lumii este deja un fapt implinit pentru toti, toti stim asta.

De acum mare este cel ce stie, poate si vrea sa stie drumul invers.

Dumnezeu vrea dar noi trebuie sa stim si apoi sa putem.


Exemplu minor dar cel mai greu ii este Ucrainei sa iasa de sub conducerea si acapararea lui Zelenski.

Toti cauta solutii pentru ei... ei singuri au intrat acolo doar ei singuri pot iesi..., greu de crezut, de inteles si apoi de facut, din nou...

Cand v-or reusi sa iasa de sub el sunt salvati.

Sa vorbim de tara noastra mult prea complicat dar atat timp cat inca nu suntem pedepsiti avem speranta reintoarcerii... reintoarcerii la noi... la El din noi...intoarcerea fiecaruia e pasul... daca vrem desigur..., nu iesitul in strada, nu razvratirea..., revenirea in taina a ta la El din tine.

Mare si grea lucrare dar merita... merita tot efortul😀, caci e totul... nimic nu exista inafara de asta..., daca suntem ambitiosi putem... dar sincer... acolo merge doar sincer caci doar tu singur te condamni si e cumplit...

Bafta...

Adeseori facem si noi in plan personal asa... inteam sub anumite persoane sub gradul dragului uneori, ajutorului alteori si de cele mai multe ori a impercebilitstii propriri realitati.

Apoi iesi daca poti..., si toate, toate cele ale acestei peroane sau grup de persoane sau trib ... ce o fi iti sunt atribuite tie, chiar si tu le iei ca fiind ale tale.

Tragic.

Deci bafta Ucraina sa iesi de sub Zelenski si bafta noua fiecaruia a st ca doar El, Domnul si Dumnezeul nostru este al nostru al fiecaruia... restul nimic nu ne apartine... nici macar greselile de care adeseori suntem condamnati...😀...doar cu El...Dumnezeu v-om fi noi cei autentici.

Bafta, biruinta si bucurie, cei 3B!!!❤️❤️❤️

Doar intru Dumnezeu, altfel totul e fals... fals... fals... nu va lasati amagiti...

Dumnezeu pe portativ si suntem salvati!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu