sâmbătă, 8 decembrie 2012

Postul, motiv de discutii inutile



Foarte greu sa combati in aceste zile de post pe cel ce nu crede de trebuinta sufletului,  postul. Nu este postul piatra de temelie a credintei in Dumnezeu dar este si acesta un sacrificiu daca ii poti spune asa, dar nu este sacrificiu cand cunosti iubirea lui Hristos pentru noi, cand iti cunosti inima ta plina de iubire pentru Dumnezeu.
 Toata lumea vine cu argumentul ca Iisus a spus'' Ca nu ce intra in trup spurca pe om, ci ceea ce iese din el asta spurca pe om''. Da este foarte adevarat asta,  sufletul, si inima omului este definitorie in relatia cu Dumnezeu dar si acest mic sacrificiu este de folos. Iisus indeamna si la post, El a postit atata timp. Oare daca pentru El a fost nevoie de post noi nu avem nevoie de post?
 Cand Bunul Dumnezeu ne da puterea de a scoate din alimentatia noastra unele alimente, cand indemnul din inima pentru a face fapte bune sau in masura in care noi putem face lucruri bune vine este bine a le face, iar atunci cand nu simtim asta nici sa nu judecam pe cei ce le fac caci nu cunoastem noi chemarea nimanui, fiecare cu lucrarea si chemarea sa.
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de noi, iar noi sa intelegem si sa raspundem chemarii Sale!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu