duminică, 12 ianuarie 2014

Iubirea nu poate fi nici invingatoare, nici invinsa niciodata, ea poate doar exista!




Fiecare om trebuie un pic sa se cerceteze pe el, a nu amesteca lucrurile, a iubii, a iesi invingator, a fi el cel ce daruieste si in acelasi timp el care vrea sa fie ,,cel mai tare,, .
Toate la un loc nu merg. Vrei sa iesi tu invingator in lumea asta, tu, cel mai tare, tu, ca femeie a-ti pastra numele cand te duci intr-o casnicie, dar in acelasi timp tu esti iubire, tu iubesti si vrei sa te daruiesti cu totul.
Ori vrei una, ori cealalta. Da, poti sa lupti pentru lumea asta, sa iesi mereu invingator peste tot si toate, sa urci pe capetele oamenilor, sa-i calci chiar in picioare sa ajungi la ce iti doresti tu.
Dar asta nu este iubire, nu mai spune ca iubesti. Iubirea nu poate fi nici invingatoare, nici invinsa, ea poate doar exista,  poate deschide suflete inchise, poate elibera inimi, poate darui, poate darui fara a astepta nimic in schimb, se bucura de iubirea intalnita in drumul ei, se intristeaza de fatarnicie si de suflete pierdute pe cararea lumii si a ambitiei lumesti, dar nu se pierde niciodata pe ea. Ea exista, exista, de-a pururi, oricate v-a intalni in cale.
Iubesti neconditionat spui, dar la prima persoana intalnita care nu este de acord cu tine o respingi total. Vindec-o cu iubirea ta.
Da, trebuie sa fim atenti la iubire, si ''iubire'', care le avem si le daruim.
Sa primim iubirea cea vesnica, sa o simtim, cerem si ancoram in sufletele noastre ca, cu ea sa trecem marea acestei vieti.
VINO IISUSE, IUBIREA CEA VESNICA! INVALUIE-NE CU HARURILE SI DARURILE TALE!
VINO FECIOARA SI ACOPERA-NE CU SFANT ACOPERAMANTUL TAU!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu