marți, 21 ianuarie 2014

Unde te intalnesti cu tine!



Recunoasterea locului unde te intalnesti cu tine este oglinda ta.Cat de frumos te arata oglinda atunci cand te intalnesti cu frumusetea ta, cum iti vine sa spargi oglinda cand ea iti oglindeste defectele, sa inlaturi tot ce nu-ti convine si ce crezi ca nu iti apartine tie de acolo.
Dar tot ce intalnesti este ca sa-ti vezi fata ta. Cum sa scapi de tine decat binecuvantand si acceptand tot. Nu-i usor sa faci asta, dar cand reusesti simti ca ai urcat un munte. Dar altul iti apare in drum, mai inalt. Si incepi din nou.
Cel mai important este a nu uita trecerea vietii aceasta, este trecere nu traire in ea. Mai ieri domnul Iovan, Dumnezeu sa aiba grija de el, avea totul, si puterea de a lua o viata care nu o daduse el, ca sa isi apere bunurile agonisite pentru vesnicia vietii aceasta. Muntele care il intalnise atunci intr-un amarat si pierdut de a vietii Cale, azi prin puterea si inaltimea muntelui adevarat nu i-a facut fata, caci probabil ,,arma,, nu era la el. Dumnezeu stie la fiecare legatura lui cu Cerul, iertarea si legatura lor, dar orice munte avem in fata trebuie sa-l urcam, nu sa-l sfredelim.
Dumnezeu sa aiba grija de noi si oglinda sa o avem mereu in fata, ca in ea sa ne vedem slabiciunile, orgoliile si vanitatile noastre!
Doamne ajuta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu