luni, 27 ianuarie 2014

Miracolele vietii





Cand un om se retrage din viata ta Dumnezeu iti trimite altii in locul lui, mult mai multi care parca ar vrea sa compenseze, sa-ti indulceasca lipsa suferita, cat ai vrea sa poti intelege de ce nu se pot inlocui oamenii dragi, venind in locul lor aceiasi oameni dragi sufletului tau, dar incet, foarte incet te poti desprinde.
Se vorbeste foarte mult de atasamente, tare nu le dai importanta pana tu intri in relatii care cu greu le faci fata.
Singurul atasament care trebuie si e bine sa-l avem este atasamentul de Dumnezeu, doar Dumnezeu ne poate fi atasatul permanent al vietii.
O  cursa foarte periculoasa este viata spirituala, atasamentul de duhovnic, de maestru, de cel care iti arata drumul catre Dumnezeu, dar tu in nestirea ta te atasezi de el crezand ca toate sunt de la el.
Da, sunt prin el, Dumnezeu nu ar putea lucra altfel decat prin oameni, dar mereu, mereu sa repeti,, el este doar canalul prin care Dumnezeu ma ajuta'', ca in marea ta cautare sa uiti si toate binefacerile lui Dumnezeu sa i le atribui persoanei prin care Dumnezeu lucreaza.
Insusi Iisus spunea mereu asta ca face voia Tatalui, si daca Tatal nu i-ar da putere nu ar putea face nimic.
Acelasi lucru repeta toti indrumatorii, calauzitorii spre Dumnezeu, doar mintea omeneasca este vinovata de neputinta intelegerii ei.
Iubirea si dragostea lui Dumnezeu sa ne insoteasca pasii pe cararile vietii si sa nu uitam niciodata ca Dumnezeu poate face miracole in viata noastra daca noi il lasam.
Doamne ajuta!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu