duminică, 9 februarie 2014

Multumim pentru o zi asa frumoasa!



O zi frumoasa de duminica, frumoasa, frumoasa!
Nu cred ca doar eu o vad asa, nu am motive personale, decat viata, bucuria simtirii aproape a celor dragi, sanatate, si mai presus de toate acestea, iubirea pentru Dumnezeu.
O iubire linistita azi, te uiti la cer, frumos, nu poti decat sa-ti doresti a trai alaturi de El, aici, acolo, oriunde. Azi e senin, dar vine si furtuna si atunci..., si atunci cu ochii si gandul la cer, mergi inotand prin furtuna caci stii ca trece.
 Este o zicala,, nici de rau sa nu te superi, nici de bun sa nu te bucuri,, , daca ti-o amintesti de fiecare data cand ai extreme sa nu le depasesti, sa mergi doar, sa mergi mai departe.
Ne iubim intre noi, dar mai presus de noi sa-l iubim pe Dumnezeu, fara aceea iubire nu poate exista nici prima, este frumoasa minim in trei, si apoi de acolo si mai multi, dar minim trei trebuie sa fie.
Fecioara draga, Sfanta Fecioara, Asistenta mereu la viata noastra, rugatoare pentru noi la scaunul Tatalui, calauzitoare sufletului nostru, indemn sfant tuturor, Ea Maicuta noastra a tuturor, draga, scumpa si atat de pretioasa pentru orice suflet.
Daruitoare de tot si toate.
Suntem samanta Lor pe pamant, sa nu o lasam sa putrezeasca, nici sa o manance viermii. Iar tu Ingere, mereu langa mine, mereu langa noi, asistandu-ne fiecare pas, multumim!
Iubire, sanatate si multa putere de a trece mai departe, mereu mai departe!
Lui Dumnezeu, multumire, multumire pentru ce suntem, multumire pentru darul vietii si a constientizarii a ceea ce este.
Totul este Dumnezeu, noi suntem particele din tot, mici, mici dar acolo, mereu acolo impreuna cu Tatal!
Doamne ajuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu