marți, 23 decembrie 2014

Sarbatori cu pace, bucurie si daruire sa ne daruiasca Dumnezeu!


Timp frumos ai spune, prevestitor de zile bune sau din contra ,,boala in oase,, cum spun batranii.
Este si una si cealalta, greu pentru sanatatea subreda a celor mai varstnici, si o deschidere a sufletelor cu vremea de afara, caci s-a scurs repede si acest post, si suntem in ajun de Craciun, ceea ce nu ti-ai da seama dupa vreme.
Apoi vremea este asa cum o ingaduie Dumnezeu, caci de multe ori este influentata si de om.
Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca ce crede ca avem nevoie pentru a depasi starile sufletului uman, a ne ajuta in deosebirea binelui dat de cel cerut si a ne apropia mai mult de cele ale Sale.
Atatea schimburi de urari si daruire de stari sufletesti cate azi nu am avut de cand lucrez in comert. Daca Dumnezeu ne-a ascultat inimile si sufletele azi, sinceritatea si daruirea oamenilor sarbatorile si anul care urmeaza o sa fie o binecuvantare a cerului asupra noastra.
Rog pe Bunul Dumnezeu pentru binele, fericirea, sanatatea si implinirea a tot ce va doriti. Bunul Dumnezeu sa coboare in inimi, suflete si cutele ramase de suferintele vietii sa le imprastie, Timpul frumos de afara sa fie un leac si nu o boala pentru noi, viata sa ne fie datatoare de bucurie si putere a trece si implini ceea ce Dumnezeu ne va cere.
Sarbatori cu pace si bucurie!



2 comentarii:

  1. Craciun fericit! Micul prunc ce s-a nascut sa iti stea in brate si sa te binecuvanteze! :) Saluta-i si imbratiseaza-i din partea Lui apoi pe toti aceia pe care ii iubesti! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ingere, asa fac tot timpul dar zilele acestea au fost ''exagerat'' de dragastoase in iubirea lui Iisus. Craciun fericit si tie si tuturor celor ce cred in dragostea Sa.

    RăspundețiȘtergere