sâmbătă, 13 decembrie 2014

Lumina si pacea lui Dumnezeu sa coboare in inimile noastre!


Mai avem putin si cu ajutorul lui Dumnezeu il vom primii din nou pe pruncul Iisus in casele, sufletele si inimile noastre.
Suntem mai buni ca anul trecut? Am iertat, am acceptat, am ajutat, am insotit mai mult pe cale pe semenii nostri? La fiecare ii raspunde Dumnezeu, constiinta si sufletul sau in parte.
Este o perioada grea, in care incercarile vin din nou peste oameni, uneori ca testare a credintei lor iar alteori ca urmare a greselilor lor.
Ca tara suntem ceea ce suntem, ne reprezinta ceea ce suntem sau uneori ai crede ca vibratiile si lucrarea celor''mai mari'' are influenta asupra maselor de oameni care nu stiu si nu pot constientiza, decat sa mearga cu un val anume care si cum ii prinde, si apoi asteapta cu sufletul la gura minuni.
Da, Dumnezeu stie si contabilizeaza tot, iar la sfarsit fiecare va raspunde pentru faptele sale in fata Sa, a Marelui Judecator. Noua ne ramane a judeca mai putin, a starui mai mult dupa faptele cele placute Tatalui, a darui inima si din inima si a ne schimba cu fiecare respiratie atitudinea si viata.
Lumina si pacea lui Dumnezeu sa salasluiasca in inimile noastre, sa ne ajute a trece valurile acestei vieti si a ne darui binelui si fratilor sai!
Doamne ajuta!

Un comentariu: