marți, 14 februarie 2017

Doamne ai grija de noi! Indura-te de noi!

Un lucru destul de trist sau daca te gandesti bine foarte trist, se intampla azi, un sentiment ciudat ti se asterne in suflet nevrand oarecum a iesi si a trece de sentimentul ca stii ce se intampla azi in si cu biserica noastra scumpa, biserica ortodoxa in care eu ma aflu nestiind foarte multe la ora asta de celelalte biserici, poate si cuprinzandu-te un fel de teama auzind si vazand atata zbatere pe marginea rugaciunilor comune intre toate bisericile. Sunt de acord pana la un punct, ca nu ne putem ,,preda,, ce avem in biserica noastra spre sterfelirea atator taine sfinte ce le avem noi in Sfanta noastra Biserica pe care eu nici nu le stiu nici nu se cade a vorbi eu amarata, despre ele.
Dar e infricosator atata ura din sanul biserici pentru noi, oameni dragi vorbiti despre ortodocsi, oameni dragi vorbiti nu de satana ci de preotii, episcopii nostri, a bisericii noastre strabune, a oamenilor activi in bisericile noastre.
Doamne ajuta-ne Doamne, nu se poate atata ura, nu se poate atata judecare, oameni dragi va confundati cu Dumnezeu, va confundati cu Tatal vostru, al nostru este a ne ruga, al nostru este a ne minuna de Cele ce ne-a oferit noua Tatal, de cele ce ne-a daruit si a cunoaste, nu a critica atat, va confundati cu Sfintii Parinti, va confundati cu calugarii retrasi, Doamne nu se poate sa nu va dati seama ce si cine sunteti, ce si cine suntem.
Dureros..., in genunchi in rugaciune, in rugaciuni comune si aveti grija sa nu se strecoare unul din alta religie...la rugaciune cu noi..., glumesc Doamne..., ce religie a indicat Iisus sa urmam? Cine este aproapele meu?
Cine este aproapele meu?
Nu se poate parca sa ne indepartam atat de mult...de noi..., noi de noi..., cum se poate atata judecata din partea cui?
 Cine sunt eu sa arunc atat de mult cu piatra in nici poate nu stiu cine,
Dumnezeu sa aiba grija de noi, nu stiu si nu discut ecumenismul, sunt si asa destui azi, desigur ca nu trebuie lasat sa se infiltreze oamenii de ,,partea cealalta,, a se invalui in credinta sfanta a omului, dar partea cealalta cazuta. Cine face rugaciuni oare poate fi de partea cealalta?
Dumnezeu sta de-a pururi treaz si noi sa ne facem partea noastra, sa nu facem noi partea ce ii apartine Tatalui.
Doamne ajuta-ne in aceste vremuri tulburi!
 Citeam acum un mesaj a unei tinere din diaspora catre pensionarii nostri ,,jos labele de pe viitorul nostru,, . Serios? Doamne...,,viitorul nostru..., ,, viitorul nostru,, putea spune daca ramanea aici, daca atatia plecati ramaneau si impreuna sa ne lucram pamantul, sa trudeasca alaturi de noi pe lei si mai putini asa cum acesti pensionari au facut-o pentru a-si mentine si intretine aceasta tarisoara nu a dorii toate buimacelile si bunatatile stiute si nestiute in tari straine ca apoi sa dictezi tu...tu cine ca om? celor ce-si apara atat cat pot si stiu dreptul de a mai avea inca o tara, de a mai avea inca ce lasa urmasilor nostri.'
Atentie popor roman ca te pierzi de identitatea ce ti-a fost lasata.
Si...rugaciune ca Bunul Dumnezeu sa poata intoarce in Sanul si in Dragostea Sa pe toti cei ai Sai cei ce-si vor a simti iubirea si caldura Tatalui ce ia creat.
Doamne indura-te de noi!
Doamne ai grija de Biserica noastra Ortodoxa!
Doamne ai grija de toate Bisericile Tale!
Doamne ai grija de tot omul ce cu credinta se inchina Tie!
Doamne ai grija de Romania si de intreaga ta scumpa lume, care dupa Sfanta Voia Ta ai creat-o!
Nu te mania pe noi Doamne si nu ne parasi, ca a Ta este Slava in vecii vecilor!

Image result for doamne ai grija de noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu