vineri, 3 februarie 2017

Zile incerte...

Zilele acestea constat cu uimire cata lume poate indura frigul si gerul iernii fara sa le pese, daca ar exista atata ravna pentru pregatirea sufletului la mantuire.
Nu se gandeste omul ca toate sunt in mana lui Dumnezeu si i le da fiecaruia doar ce ii e de folos sufletului sau iar cele ale lumii sunt date pentru oamenii lumii.
Sa te opui ce si cui, desigur ca este important pentru a iesi sa iti aperi tara, desigur ca sunt anumite interese care cer asemenea demersuri dar sa iesi sa ,,aperi,, sau sa respingi o ordonanta care chiar daca ar contine ceva nefolositor tarii... nu se vede ce e in spatele acestor iesiri, nu se vede si nu se intelege raul care pandeste dincolo de cele ce se vad.
Aceasta incrancenare acerba ce se vede in aceste zile, personal nu ma afecteaza deloc, reusesc sa vad doar cerul de deasupra mea, dar aud..., este ceva de neimaginat..., dar desigur si acestea vor avea rostul lor, si desigur oricat ai fi de neimplicat in politica stii ca biata tarisoara au facuto praf..., dar exista acest dar..., pretul pentru ce se face asta, scopul adevarat si tot restul ce e in spatele acestei iesiri in care oameni puri cred totusi ca o sa rezolve acel ceva de care este atat de multa nevoie. Acel ceva doar Dumnezeu il intinde prin oamenii Sai, dar daca noi nu recunoastem acel ceva, luptam impotriva noastra cu toata puterea si inversunarea noastra. Vor venii vremuri mai bune? Pana mai ieri puteai crede asta dar acum parca e tot mai greu sa crezi asta cand acele semne rele in loc sa fie extirpate sunt incurajate, dar exista acest dar mereu in sufletul nostru caci Dumnezeu o sa lucreze in continuare pentru si in favoarea oamenilor sinceri si cum atunci tinerii in cuptorul incins au rezistat asa ne va trece Dumnezeu si pe noi ca printre niste jaloane prin cursele pregatite de cel rau.
Bunul Dumnezeu sa ne randuiasca zile folositoare sufletului iar acolo in cer sa ne poata folosi ca pe niste oi regasite nu ca niste oi cazute si ratacite.
Liniste si pace, spor si bunastare, inte;egere si bucurie spre Slava Tatalui in vecii vecilor!

Fotografia postată de Beautiful photos of the world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu