duminică, 8 aprilie 2012

De ce amanam intalnirea cu Dumnezeu

In cate feluri ne arata Dumnezeu cat de mult ne iubeste, si noi prinsi in grijile acestei lumi nu luam in seama calauzirea Lui.
Vreau sa ma refer aici la amanarea intilnirii cu El ,spunand ca nu esti pregatit.
Peste tot pe pamant iti trebuie o pregatire,orice munca ai vrea sa prestezi ai nevoie de o pregatire minima.
La intalnirea cu Dumnezeu nu ai nevoie decat de inima,inima care dintru inceputuri i-a apartinut Lui, acum sa i-o daruiesti inapoi.Cum ai putea sa nu alegi asta, cand stii ca El daruieste tot pe pamant,chiar daca tu nu ai ajuns sa-l simti in fiinta ta, ca nu ti-ai dat voie asta,trebuie sa vezi ca tot ce te inconjoara este tot de la El.
Dumnezeu este tot,dar mai presus de asta este lumina ,iubirea ,dragostea,pacea si fericirea oricarui suflet care il cunoaste.
De ce sa ti le refuzi toate astea de ce sa nu vrei sa-l chemi in viata ta ,cand El iti bate la usa,din cauza ca esti prea prins in problemele acestei vieti?Elibereaza-te de ele si da -i-le lui Iisus si tu traiesti in iubirea Lui lasand grijile lumii in grija lui.
Cand vezi ca esti chemat la intalnirea cu Dumnezeu nu mai raspunde ca nu esti pregatit ,fa asta de dragul sufletului tau,si nu mai cauta alte cai decat calea inimii tale, care stiu ca nu o sa refuze asemenea intalnire,si nimeni inafara de tine nu-i poate darui asta .
Da-ti voie sa fii nepregatit la alte lucruri pamantesti ,Dumnezeu nu o sa supere,dar porneste la intalnirea cu El chiar daca nu ai timp suficient ,nu ai nevoie de timp ,chiar daca nu ai pregatire ,nu ai nevoie de ea ,chiar daca problemele vietii te coplesesc ,ia-le cu tine, ti le rezolva aceasta intalnire .
Dumnezeu vrea sa te ajute dar nu are cum, daca tu nu-l chemi in viata ta,daca tu nu-l primesti in viata ta ,tu doar tu, in intimitate cu El poti face asta ,pe urma urmand alte cai de ascultare pana la comuniunea cu El.
Sa-l invitam pe Iisus in vietile noastre ,chiar daca alti musafiri si-au anuntat prezenta, restul o sa plece, dar El v-a ramane in noi dea pururi ,sa-l urmam ,sa-l ascultam si sa incercam sa aflam calea ce duce la El si poate cel mai important sa-l iubim din toata fiinta noastra .
Psalmul 99
1.Strigati Domnului tot pamantul,slujiti Domnului cu veselie ,intrati inaintea lui cu bucurie.
2Cunoasteti ca Domnul ,El este Dumnezeul nostru ;El ne-a facut pe noi si nu noi.
3Iar noi poporul Lui si oile pasunii Lui.Intrati pe portile Lui cu lauda si in curtile Lui cu cantari laudati-l pe El.
4Cantati numele Lui!Ca bun este Domnul;in veac este mila Lui si din neam in neam adevarul Lui.


2 comentarii:

  1. Vezi, de ce te vaiti, dai sfaturi si explici mai ceva ca mine...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nou aceeasi poveste,multumesc pentru incurajari.
    As vrea ca intr-o zi sa fiu ca tine,si tu tot mai asemanator cu dragul nostru IISUS.
    DUMNEZEU sa ne tina in Iubirea si Lumina SA.

    RăspundețiȘtergere