luni, 16 aprilie 2012

IUBIREA TA MAICUTA

Iubirea ta Fecioara cine o va putea cunoaste vreodata ,iubirea ta de mama ,iubirea ta de sora ,iubirea ta de fiica ,iubirea ta de iubita.
Esti totul tu maicuta ,asa cum a vrut Dumnezeu,un ajutor nemasurat al pamantului ,un ajutor nemasurat al nostru cei ce locuim pamantul.
Cine oare se apropie sa te cunoasca si nu l-ai sfatuit,cine se apropie de tine si nu i-ai lasat semnele iubirii si tandretii tale,cine a vrut sa te cunoasca si nu ai coborat in el si inima lui ,sa-l indrumi cu o iubire nemaiintalnita spre o pace desavarsita.
Tu inlocuiesti mama ,tu inlocuiesti sora ,tu inlocuiesti fiica si inlocuiesti iubita fiecarui om care pune mai presus de trup ,sufletul creat din Dumnezeu.
Dar mai presus de toate tu Mireasa Sufletului nostru ,ne pregatesti intalnirea cu fiul tau si Dumnezeul nostru,ne indrumi spre o ascultare desavarsita de Mirele, Mantuitorul nostru .
Iti multumim Fecioara ca ne tii sub acoperamantul tau,iti multumim Maicuta ca ne tii la pieptul tau.Eu sunt fericita sa-ti port numele Tau sfant ,si iti multumesc ca ai lasat ca eu o nevrednica sa port un asa nume.
Te iubim Maicuta noastra.
Ajuta-ne sa fim vrednici de iubirea lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu