luni, 23 aprilie 2012

IUBIREA PENTRU IISUS ,FOCUL CARE NE MISTUIE

Azi am primit o completare la ''ADEVARAT A INVIAT'',''SI RAMANE VESNIC IN INIMILE NOASTRE''.
Cat de frumos ,cat de adevarat ,cat de inflacarata inima ,cat de cuprinsa de focul iubirii ,cea in care IISUS ramane vesnic .
Totul vine de la Hristos,invierea LUI in inimile noastre,in vietile noastre, iti da insasi viata.Viata traita fara EL in inima noastra nu e viata ,e o imitatie a vietii care nu are sens ,care nu are nimic,care e searbada si fara culoare.
Traind in HRISTOS traiesti,nu il ai pe EL,nu ai nimic.
Pacatul impotriva evidentei lui DUMNEZEU,impotriva lucrarii LUI in lume ,impotriva a tot ce e frumos ,magnific,este un pacat pentru care niciodata nu am fi iertati.
Daca nu il simtim destul de arzator in inima noastra ,daca nu il avem destul in fiinta noastra, sa luptam ,sa iubim ,sa indeplinim tot ce ne cere,numai asa viata LUI va continua in toti vecii,numai asa viata noastra va prinde contur si va avea valoare.
Sa recunoastem lucrarea lui DUMNEZEU in lume ,si in inimile noastre ,sa ii recunoastem preocuparea si iubirea ce o are pentru noi.Asadar iubirea noastra e doar raspuns la iubirea LUI,e doar un semn ca ii recunoastem iubirea.Sa ii recunoastem ,sa ii pretuim si sa ii iubim pe cei pe care ni i-a trimis ca si calauze in vietile noastre.
''Femeia pacatuieste mult si prin faptul pocairii, mult i s-a iertat ; iar pentru ca mult i s-a iertat, mult il iubeste pe cel ce-o aduse pe calea cea buna,pe cel ce-a mantuit-o,pe cel ce-a iertat-o: levantica, lacrimile si sarutarile sunt chezasia recunoscatoarei sale iubiri.''
(Viata lui IISUS-Giovanni Papini)


2 comentarii:

  1. Un prieten anonim ne-a lasat urmatorul comentariu si in plus ne recomanda un film al caui nivel spiritual este destul de scazut, asa ca nu merita sa apara aici.
    Anonim daca ai sa inveti ceva pe cineva nu ai decat sa iti faci blog.
    Aici este un loc de unde mai degraba esti chemat sa inveti ceva.
    Iar in interiorul tau nu are cum sa fie pace si bine cum spui daca ideile acelui film iti umbla prin cap…
    Iisus priveste celelalte religii cu Iubire si ingerii celorlalte religii privesc la Iisus cu iubire. Intre Krishna, Babaji si Iisus, intre Shiva, Vishnu si Iisus exista numai Iubire…
    Aceasta este lectia acestui spatiu care este cat se poate de spiritual, ba chiar inalt spiritual.

    “Maria, fata cu numele Sfintei Fecioare Maria, Pace si Bine !
    Te rog sa-l asculti cu atentie pe acest baiat ... merita ! :)

    Dumnezeu, Tatal Nostru, sa te binecuvanteze cu harul discernerii spiritelor ! Amin !”

    Maria are pe cine sa asculte cu atentie, iar daca tu iti inchipui ca baiatul ala din film merita asculttat cu atentie nu arata decat orbirea ta.
    Atata discernere ai tu ca ai vazut in filmul ala ceva bun…
    Si anonim daca auzi pe cineva spunand ca exista conflict si razboi intre biserici sau religii… Fugi , acolo e dusmanul…
    Nu mai zic nimic de cum m-ai discernut tu pe mine…

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, cum poti sa spui asemenea aberatii, cum poti sa fii atat de orb?
    Cum nu vezi ca tot ce apare aici nu este spiritualitate exterioara si moft ci revelatie insotita de binecuvantarea lui Dumnezeu, urme si semnele ale Duhului lui Dumnezeu?
    De cati ani vorbesc si scriu?
    Maria este un dar pentru noi toti ea insasi avand viziuni si conversatii cu Dumnezeu sau cu acestia mari din ceruri!
    Dumnezeule, oare cum puteti sa fiti atat de lipsiti de minte, sa nu vedeti adevarul si sa credeti ratacirea unor prosti care sunt departe de a cunoaste adevarul?
    Cum nu sunteti in stare sa recunoasteti o spiritualitate milenara?
    Cu cat mai mare este marturia lui Krishna , respectiv Bhagavad-gita, decat a oricarui profet al vechiului testament, poate doar Moise putatnd sa reziste acestei comparatii spirituale? Si cu cat mai mari sunt fructele ei?
    Asa dupa cum ai venit prima data la mine, manat de cine nu trebuie, cu vreo doi ani in urma, tot asa ai venit si aici, cu aceeasi prostie, iti mai amintesti ce ti-am spus atunci?
    Tot ce spun, tot ce spune si maria este adevarat, este un dar de la Dumnezeu?
    Obisnuieste-te cu ideea pentru ca altfel nu o sa poti sa urci in cer, Cerul fiind locul Adevarului si al Iubirii.
    Si sa stii ca eu sunt de 100 de ori mai mult decat zapacitul ala din filmul tau si de 10 ori mai mult decat altii cum ar fi paisie sau cleopa.
    Si aici este locul potrivit pentru un Amin! :)

    RăspundețiȘtergere