duminică, 5 mai 2013

DARURILE LUI DUMNEZEU

Ce lucruri minunate, sa descoperim in fiecare zi darurile lui Dumnezeu pentru noi, daruri care au fost acolo dintotdeauna, si sunt multe care le vom descoperi sau El in marea lui dragoste ni le va darui prin alesii Lui.
Atat de multe ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre, atat de multe ne arata, ca la un moment dat te simti coplesit de atata iubire din partea Lui.
Il avem pe EL manifestat prin Iiisus, care e puterea noastra de fiecare zi, care e urcarea si inaintarea noastra in viata materiala dar mai ales in cea spirituala, indrumatorul nostru de fiecare zi, iubitul, tatal, fratele, sotul, copilul, totul e El.Ne-a mai daruit multe alte fiinte provenite din El, Tatal nostru ceresc, care doar legandu-ne si lucrand cu ele le putem cunoaste, dar ei ne iubesc, ne protejeaza, si mai ales ne indruma, daca ne lasam modelati, si purtati pe bratele Tatalui nostru drag.

Ne daruieste atat de mult, ne iubeste atat de mult, sa-i oferim si noi fiinta noastra care ii apartine sa lucreze in ea dupa placerea si dragostea Lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu