duminică, 26 mai 2013

Dupa tine IISUSE!




Trecem multi prin viata fara sa intelegem mai nimic, sau atunci cand intelegem ceva credem ca noi am facut lumea, sau ca noi o stapanim, ce sa mai spunem de cei ce chiar o stapanesc dupa bunul lor plac.
Da, am mai inteles zilele acestea ca asta chiar se poate, aici toate le putem face dupa bunul nostru plac, dupa cum ne este vointa si puterea data, data de cine?
Data de situatii, imprejurari, dupa cum ne stim folosii de oameni, dupa cum sti oamenii de langa noi folosi in anumite situatii si scopuri.
Cam asa se prezinta lumea, fara sa mai vorbim de cei ce folosesc fortele raului pentru a-si atinge scopurile.
Grea si urata imagine, si nu este vorba doar de politic, ei sunt ca noi si dintre noi, de aici au plecat si aici se intorc, vesnic ne invartim in propria mocirla din care la putini ne este dat a iesi.
Dumnezeu nu ne-a parasit, nu ne va parasi niciodata, doar ne-a creat pentru El, dar ne lasa sa alegem, sa alegem cui servim.
Servim binelui si semenului necajit ori ne alaturam bogatiei si impovararea lumii ca si cum nu ar fi ea destul.
De multe ori nu ni se da dreptul de a alege, sau noi nu stim a iesii din chingile ce ne tin prizonieri de atat de mult timp, si El, Tatal sta deasupra noastra urmarindu-ne pasii si aratandu-ne bratele ce ne-au salvat si ajutat pe drum.
Sigur ce spun eu acum este valabil pentru multi, dar nu pentru cei ce sunt oarecum cu pasul mai apasat si au iesit afara din acest lant urmandu-si chemarea spre inaltimi, nici pentru cei ce stiu ca doar mancarea, imbracaminte, cheltuieli inseamna a exista.
Suntem noi cei care din dorinta de mai bine am schimba lumea, din dragoste pentru oameni suferim mult, si din iubire pentru Dumnezeu speram in fiecare zi una mai insorita(in inimi), una mai in comuniune noi unii cu altii si toti impreuna cu Dumnezeu.
Speram si vrem dar nu facem niciodata destul.
De ce? te intrebi mereu.
Multumim lui Dumnezeu pentru tot , multumim lui Iisus pentru iubire, exemplu si ajutor, Duhului Sfant pentru intarire, Maicutii Sfinte pentru ocrotire si ajutor, ingerilor, sfintilor si tuturor puterilor ceresti pentru ocrotire si tuturor celor sfinti de pe pamant ce tin si sustin acest pamant dupa iubirea si placerea lui Dumnezeu.
Noua cerem puterea de a merge mai departe ca in vietile noastre sa se faca Voia lui Dumnezeu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu