sâmbătă, 26 mai 2012

Ajutorul lui DUMNEZEU

Suntem deseori tentati sa cerem ajutorul lui Dumnezeu, doar atunci cand avem nevoie de El, doar atunci cand o problema ne macina sufletul, cerem ajutorul, El in marea Lui iubire pentru copii Sai ne ajuta, ne trece si acest hop, si noi, am uitat de El, ba mai mult nu o luam ca un dar primit de la El, ci ca o problema care noi mari descurcareti ai acestei lumi am rezolvat-0.
Constientizati cum lucreaza Dumnezeu, ne iubeste, ne iubeste enorm, ne asteapta, ne cheama, ne roaga sa ne intoarcem la El, dar nu o poate face in locul nostru, nimic nu poate face in locul nostru, ne-a dat noua aceasta putere, ne-a dat noua acest dar, constientizati-l, este un dar a LUI.
Constientizati situatiile care vi le da pentru a va apropia de El, constientizati persoane, situatii, probleme, lucruri prin care va vorbeste.
Nu sarbatoriti cu mici si bere o realizare care v-a dat-o Dumnezeu, sarbatoriti-o cu EL, in rugaciune si multumire.
Nici o realizare nu tine de voi, tine de El si de marea lui bunatate.
Lumea asta e facuta pentru noi si a noastre suflete, dar nu pentru a o trai fara El.
Multumiti pentru orice primiti, multumiti pentru bine dar si pentru probleme numai asa le ve-ti putea trece in El si cu EL.
Si apoi rugaciunea, atat de draga Lor, lui IISUS, FECIOAREI, ARHANGHELILOR si Lor restul la tot cerul ce asista si ajuta pamantul asta, sa contribuim si noi putin, atat cat putem la ridicarea si ajutorul lui.
Sa facem mult bine, Dumnezeu nu ramane dator si daca ramane suntem binecuvantati.

Nu putem trai fara EL, si iubirea LUI, nu trebuie sa traim fara EL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu