duminică, 20 mai 2012

Alegerile noastre

Stiu ca sunt foarte mica si fara importanta pentru a vorbi despre lucruri mari cum sunt problemele tarii, si partidele care conduc tara, dar fiecare suntem o veriga a acestui lant ce se numeste tara, a lantului mai mare ce se numeste lume si a celui mai mare ce se numeste Univers.
In aceasta calitate de veriga fara importanta, spun ca din pacate mi se pare ca nimic nu s-a schimbat in tara noastra scumpa si draga, in ceea ce ne priveste apropierea de Dumnezeu.
Avem aceeasi politicieni care se ingrijesc de lumea lor, mai putin de lumea noastra, de lumea care ar trebui sa o construim prin si pentru Dumnezeu.
O sa votam din nou asa cum o sa ne dicteze inima la fiecare, dar din pacate pentru noi, si pentru speranta noastra intr-o lume mai apropiata de Dumnezeu, nu o sa se schimbe nimic indiferent de cine si cum va veni la conducerea tarii dintre cei care se pregatesc.
Stiu ca sunt promisiuni si ca suntem asistati din planurile superioare, pentru ca schimbarea pe Pamant sa aiba loc, intr-o lume a Luminii, a Iubirii lui Dumnezeu, si noi facem ce putem sa tinem aceea vibratie, rugam pe Dumnezeu, sa ne dea puterea si constiinta necesara dar tine si de ce vor conducatorii tarii.
Sigur ca Dumnezeu poate face ce vrea cu lumea Lui, dar tine cont de ce ne dorim si ce facem noi,
prin respectarea liberului nostru arbitru.
Partidele politice se aseamana foarte mult cu religiile, fiecare trage focul si foloasele la el, uitand de fapt ca toti suntem ai aceluiasi Dumnezeu, ca toate ii apartin Lui, inclusiv noi. In loc sa facem toti un intreg intre noi, si impreuna toti cu Dumnezeu, ne separam in partide fiecare cu interesul lui.
Cand constiinta noastra ca popor v-a fi mai apropiata de Dumnezeu, si conducatorii nostri vor fi tot la fel.
Sa rugam pe bunul Dumnezeu pentru o initiere in masa a constiintei umane, pentru o ridicare a constiintei la Iubirea si Vointa Sa.
Sa ne pregatim inima, sufletul si trupul pentru o lume mai buna, pentru lumea ceea noua, si cu aceste ganduri sa ne pregatim pentru un vot pentru coborarea lui Dumnezeu in inimile si gandurile fiecaruia dintre noi, pentru coborarea lui Dumnezeu in inimile, sufletele si gandurile celor ce maine vor prelua conducerea acestei tari, mult iubita de cer.
Dumnezeu sa le dea intelepciunea si constiinta necesara pentru a lucra ca si cum noi o tara intreaga ii vedem in tot ce fac si intreprind ei, asa cum acum promit, nu pentru a mai minti si promite degeaba cum obisnuiesc sa faca, ci pentru a lucra ca si cum toate le-ar face si le-ar lucra pentru Dumnezeu, pentru ca toti sa putem ajunge sa fim una cu EL, ori daca ei nu pot face ce spun si promit si toate le vor folosi spre folosul propriu sau apropiatilor lor, nu se pot numi copii Celui Prea Inalt.
La vot pentru o lume mai buna, pentru o lume a iubirii si vointei lui Dumnezeu, si cei care corespund mai mult iubirii si dragostei lui DUMNEZEU sa fie alesi, indiferent de culoarea lor politica.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu