joi, 1 noiembrie 2012

Apa vietii



Astazi inspiratia divina este coborata la noi mai mult ca niciodata, Tatal vrea sa-si adune copii la Sanul Sau, mai mult ca niciodata, lupta se simte foarte bine data intre fortele lui Dumnezeu si celelalte, si tot asa mai mult ca niciodata oamenii sunt peste masura de derutati, peste masura de speriati, peste masura de pierduti in valurile vietii.
La tot ce stiam altceva ii ia locul, este normal sa fie asa, lumea evolueaza, lumea se trezeste si stie mai multe, dar Dumnezeu este acelasi  acum  si in eternitate.
Inspiratia primita de sus de orice suflet este cea mai scumpa si de pret, desigur dupa cuvantul Sau lasat in Biblie, sau unde Dumnezeu a hotarat sa lase adevaruri pentru noi.
Multi aleargam dupa placerile lumii trecatoare, multi aduna, aduna, poate vor gasi pana la urma linistea mult visata, dar cu cat aduni mai mult cu atat esti mai nefericit, cu atat mai mult vrei si  nelinistea e din ce in ce mai mare.
Ne trezeste Iisus din adormire, face apel sufletului insetat, ecoul apelului Lui se aude si azi, izvorul fantanii Lui nu seaca niciodata, fantana Lui este tot mai plina cu apa cea datatoare de viata.
Fantana este pentru toti, dar cati dintre noi o stim, cati o recunoastem, cati o cautam?
Mai bine alergam bezmetici in cautarea darurilor  pamantesti, poate, poate sufletul nostru isi va gasi linistea.
''Celui ce-i este sete sa vina. Cine vrea sa ia apa vietii fara plata.''










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu