vineri, 23 martie 2012

COMUNIUNEA NOASTRA CU DUMNEZEU

Uniunea cu DUMNEZEU este dupa cum fiecare reuseste sa o vada,lucrul cel mai sublim la care orice suflet constient sau mai putin constient aspira.
Uniunea ti-o da DUMNEZEU din dragostea LUI nesfarsita,in urma alegerii tale ,de a urma calea LUI , facand in toate voia SA ,si totul din iubire daruita de inima ta.
De ales asta la prima vedere este un lucru usor,dar la primul pas dupa ce ceri asta , cazi, si adesea din cauza orgoliilor.
Un lucru foarte greu care trebuie infaptuit, este sa-i ceri si EL sa-ti daruiasca aflarea voii SALE.
Traim cu impresia ,ca-i cunoastem voia,dar nu-i deloc asa,nu intotdeauna voia SA corespunde cu a noastra.
Chiar si atunci cand nu mai traiesti pentru cele materiale si pamantesti,tot mai este drum lung.
Avem parte de fiinte mai mult sau mai putin vizibile,care ne indruma in drumul nostru spre comuniunea cu TATAL CERESC.
Avem ingeri si in plan fizic, care daca vom fi atenti la indrumarea lor,si daca putem pune asta mai presus de dorintele personale ,pamantesti,ne vor urca spre comuniunea cu EL.Dar aici trebuie sa uiti total de tine ,sa te daruiesti in tot si toate LUI DUMNEZEU ,si aproapelui tau facand asta din iubire curata care izvoraste din inima ta, nu dintr-o datorie care crezi ca ar impune-o TATAL,alegand sa-i daruiesti persoanei de langa tine, lucruri de care tu ai nevoie ,sa alegi poate cateodata chiar sa suferi in locul lui,tot asa din dragoste si iubire.
Dar si asa cazi de multe ori ,important este cred eu ,sa alegi sa-i spui neputinta ta LUI ,si impreuna sa alegi sa te ridici.
Sa nu lasi orgoliile sa te doboare,sau sa te lasi coplesit de laude ,impliniri uitand in felul asta cine te-a ajutat sa ajungi acolo.
Dar toate caderile astea le avem,cat suntem oameni mai mult sau mai putin pe calea catre DUMNEZEU.
Incercarile fac si ele parte din obstacolele majore,puse in calea comuniunii cu DUMNEZEU.Orice incercare iti apare trebuie sa nu uiti sa-l pui pe DUMNEZEU inaintea incercarii,si sa-i poti spune sa se faca in tot si toate voia LUI SFANTA.
Cine stie si reuseste sa-si consacre totul lui DUMNEZEU ,toate aceste greutati nu le intampina,dar aici apare calauzirea ingerului nostru,blogul ''A DOUA VENIRE A LUI IISUS''.Sa alegem ,calea ,iubirea ,lumina si dragostea lui DUMNEZEU.
BINECUVANTAT ESTI DOAMNE ,INVATA-NE SA FACEM VOIA TA.

4 comentarii:

  1. E frumos si luminos ca o revelatie ce ai scris :)
    Da, Dumnezeu vorbeste si prin mine si prin tine si prin oricine doreste, daca doreste si El ne calauzeste acolo unde lasa pentru noi un mesaj.Intr-adevar aceasta calauzire si aceasta revelare a vointei Lui este pretioasa ca o comoara, ca o teofanie…
    Pe noi ne cunostea din vietile anterioare si s-a milostivit sa se apropie de noi si in aceasta, asa ca trebuie sa ii multumim si sa ii daruim zilnic fructe si ofrande…:)
    Iar fructul care ii place cel mai mult este iubirea, apoi ascultarea, apoi umilinta, apoi a nu judeca si altele...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu ii daruiesti lui DUMNEZEU toata viata ta,de aceea si comorile transmise prin tine sunt neasemuite.
    Eu ii multumesc pentru ca m-a lasat sa-l cunosc,sa-i simt iubirea,stiam ca isi iubeste creatia dar nu ma gandeam ca poate iubi atat un fir de praf ca mine ,m-a invatat sa-l iubesc si pe langa toate astea mi te-o dat pe tine sa ma calauzesti.
    Iubirea ne-a dat-o,ascultarea cred ca eu mai am de lucrat ,cat despre umilinta nu mai stiu ,cred ca si faptul ca am indraznit sa ma adresez tie nu ma face umila.
    Ii multumesc lui DUMNEZEU pentru tot ce imi daruieste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte inspirata, dar Dumnezeu prin tine s-a adresat mie, eu vad bine asta, si nici nu te-as fi ascultat daca El nu mi-ar fi atras si mie atentia cu rabdare...
    El le face si le daruieste pe toate si Lui ii apartin toate laudele si multumirile si recunostinta.
    Eu nu sunt decat un instrument nevrednic..
    De aceea vazand ca toate vin de la Dumnezeu sa ii multumim inca o data pentru toate aceste semne si minuni cu care ne inconjoara...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate,ca intotdeauna,sa-i multumim din toata inima ,cu toata dragostea si recunostinta noastra,sa-i intoarcem iubirea din umilele noastre fiinte.
    TE IUBIM TATA CERESC, PRIMESTE-NE IUBIREA NOASTRA.

    RăspundețiȘtergere