joi, 29 martie 2012

INIMA CARE ARDE IN IUBIREA LUI IISUS

Cand se aprinde iubirea pentru IISUS intr-un suflet, ceva foarte frumos si magic se lumineaza in aceea fiinta.
Iubirea pentru ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU,nu se prea poate descrie in cuvinte, asta se poate simti in fiinta ,in sufletul mereu arzand de dorul si dragul LUI.
Lacrimi multe varsa un suflet pana gaseste iubirea lui DUMNEZEU,iar dupa gasirea LUI ,lacrimile continua sa curga pe obraji,parca sunt izvoare nesecate,acum de drag ,de dor si de recunostiinta intalnirii cu EL.
Ai vrea sa-ti deschizi inima ta ,ca din ea sa iasa iubirea LUI ,sa cuprinda intreaga lume,dar asta face EL ,in marea LUI iubire pentru noi ,si-a deschis inima,si si-a lasat razele pe pamant,ca noi sa le recunoastem si sa le captam in noi.
Cand intalnesti persoane care au dragostea lui DUMNEZEU, inima ta tresare , parca intr-un joc nemaistiut pana atunci, intalneste iubirea din celalalt si urmeaza un dans al iubirii recunoscand lumina lui HRISTOS ,din celalalt.
Lumina lui IISUS straluceste in sufletele ,in care DUMNEZEU si-a semanat iubirea LUI, acele suflete nu mai recunosc alta iubire decat iubirea LUI.
Sa ne pregatim inimile sa primim iubirea LUI,sa ne pregatim inimile sa primim lumina lui DUMNEZEU,de-a pururi sa ramana in noi.
DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE SI SA NE SFINTEASCA VIATA.


2 comentarii:

  1. Iisus m-a trimis sa iti las un comentariu de apreciere din partea Lui pentru acest text...:)
    Vezi, El coboara in toti cei care il invoca zilnic cu credinta si iubire si, dupa cum a promis, isi face la acestia locas...
    23.Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el. Ioan 14

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a tresarit inima de bucurie,speranta si iubire.Speranta noastra este ca DUMNEZEU ne aude,ca ne asculta ,stim ca ne iubeste si in fiecare clipa incercam sa raspundem iubirii LUI,dar puterea noastra este in EL,si cu umilinta ii cerem sa ne ajute in drumul spre EL.
    Multumesc lui DUMNEZEU pentru toata bucuria mea ,si-l rog sa ma ajute sa o revars in cat mai multi oameni.
    Iti multumesc si tie pentru ceea ce esti,si lui DUMNEZEU ,ca te ajuta sa fii ceea ce esti

    RăspundețiȘtergere