duminică, 4 martie 2012

Experienta intalnirii mele cu DUMNEZEU

Ma numesc Maria ,sunt un om simplu si as vrea sa impartasesc cu voi experienta intalnirii
mele cu DUMNEZEU.
Am patruzeci si trei de ani,casatorita, trei copii,douazeci ,saisprezece si noua ani.
Cand aveam patruzeci de ani o intorsatura brusca a luat viata mea,am aflat mai tarziu ca este varsta bilantului vietii la un om,eu nefacand constient acest lucru.,adica sa-mi analizez viata.
Imi daruisem viata pe rand parintilor,surorilor(am doua),sotului si copiilor.
Ne-daruind nimic fiintei lui DUMNEZEU din mine .
Ma duceam in fiecare duminica la biserica,cu asta credeam ca-i destul si ca TATALUI nostru in bunatatea LUI ii ajunge.
LUI ii ajunge credeti-ma si are si rabdare dupa noi ,cei care  raman in impas santem noi.
Eram la o MANASTIRE in noaptea de NASTEREA MAICII DOMNULUI,cand a inceput totul.
Am inceput cu arsuri in corp,cu stari de neliniste si multe altele.
Din prima clipa am cerut ajutorul lui DUMNEZEU,si m-am agatat de bunatatea LUI,am cercetat multi preoti,mergand la masluri,dezlegari lasandu -ma cumva ca ele sa-si faca efectul in mine.Am uitat sa specific ca ma simteam o pacatoasa incarcata cu toate pacatele din lume.Preotii imi cereau sa nu ma mai acuz ,dar nu puteam ca aveam golul ala lasat de lipsa lui DUMNEZEU.
Nu pornise-m un calculator in viata mea,si negasindu-mi linistea m-am hotarat ca in rugaciuni si unde DUMNEZEU o vrea sa ma indrume,sa caut indrumari,vreau sa specific ca nu ma pot gandi ca starea de IAD de dincolo are cum fi mai rea,asta traiam.
Apropiatii m-au sustinut pana la un moment dar pe urma ziceau ca-s figuri de ale mele,si am ramas eu cu TATAL,dar sa stiti ca-i destul daca il ai pe EL ai totul nu il ai pe EL nu ai nimic.Oricum in astfel de stari omul nu are cu ce sa te ajute.
Si intr-o zi calculatorul m-a adus la blogul INGERULUI TAU care acum e ingerul meu pe pamant.
La prima vedere mi-a atras atentia numele blogului''A DOUA VENIRE A LUI IISUS''era ceva ce asteptam sa se intample cu adevarat ca suferinta mea sa i-a sfarsit.
Il citeam si asteptam publicatiile, dar citind si alte bloguri nu stiam de la ce anume se produc schimbarile.
Am cunoscut o apropiere asa de mare de DUMNEZEU de nu se poate descrie in cuvinte,o iubire fara margini pentru ARHANGHELI prima data care ma topeste si acum,si plang doar pronuntandu-le numele in special MIHAIL,pentru dragul si iubitul nostru IISUS ,FECIOARA MARIA,INGERI si tot cerul si toata creatia lui DUMNEZEU.
Toate astea se datorau blogului si prezentei lui DUMNEZEU de acolo si desigur credintei mele de acum puse numai si numai in DUMNEZEU,pe care il chema-m neincetat in fiinta mea.       
La biserica ma duceam in continuare ,si ma duc si acuma,si desigur luind si de acolo tot ce iti ofera bunul DUMNEZEU,de fapt ma duc la MANASTIRE cu familia.
Incercam si faceam ce cerea ingerul blogului, si mergand in acelasi ritm cu starile care le avea EL,simtind ca ii ce ii transmite DUMNMEZEU,si cand ne certa si era suparat ma gandeam ca asa-i si TATAL suparat pe noi.
Ma rugam si ii spuneam lui DUMNEZEU ca noi nu vrem sa fim asa doar ca nu putem si nu stim cum sa fim altfel,ma duceam dimineata la serviciu si venind ma rugam sa se fi schimbat ceva un pic in omenire ca mesajul sa fie mai bun.Postarile intarzaiau cateodata,sufeream rugandu-ma sa mai aflu ceva nou care sa na apropie de DUMNEZEU.
Am inceput sa traiesc de acum poate un pic prea mult dar numai si pentru DUMNEZEU ,incercand sa fac atata cat stiu si pot numai voia LUI.
Intr-o zi cand dupa rugaciuni si o stare de bine si parca de somn ma ia si in fata ochilor mi-a aparut un frumos joc de culori,o stare de bine de nedescris.
Ziua urmatoare a continuat cu un inger,pe urma o gradina de flori,cu culori nemaivazu-te aici.Apoi mi se intampla mai rar,avand in perioada aia o stare iar mai greuta de dus.                                                                                                     

8 comentarii:

  1. Dumnezeu sa te intareasca si sa te binecuvanteze Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult,ma bucur ca tu ai ajuns sa-mi comentezi mie.Dumnezeu sa ne ajute la toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ma bucur sa te cunosc Maria :)
    Iti inteleg starile, le traiesc si eu numai ca mie imi este foarte greu sa vorbesc despre ele, probabil de teama ca nimeni nu crede ce spun si nimeni nu ma intelege. Te admir pentru ca ai curajul si taria sa vorbesti despre tine si trairile tale. Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Adriana,si eu an trait cu teama asta,dar i-am cerut mereu ajutor lui IISUS ,sa-mi dezvaluie ce se intampla cu mine,si intr-o zi ingerul mi-a raspuns si mi-a dat curajul de a vorbi.
    Si tie, am vazut pe blog ca ti-a spus asta ,sa vorbesti pe blog sa ne bucuram cu toti de ce ne spui(cred ca acolo era vorba de copil),dar el simtea ca tu ai ceva de spus.
    Daca ti se intampla asta ,inseamna ca ai un suflet pur,deci curaj draga mea cu credinta in cine ti le daruieste,si prin cine ni le daruieste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, Maria...nu e atat de simplu sa spun ce simt sau sa povestesc ceea ce traiesc, ingerul stie acest lucru...dar daca Iisus imi va spune ca trebuie sa incep sa vorbesc atunci voi lasa si rusine si teama la o parte si voi vorbi...

    La multi ani draga Maria, astazi este ziua noastra, sa fim sanatoase si fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te inteleg,sa stii ca nici mie nu mi-a spus sa vorbesc,mi-a spus ca o sa trebuiasca sa ies in lume sa vorbesc ,si ca atunci cand o voi face ,si cum numai ingerul trebuie sa ma indrume.
    Dar la mine totul se intampla foarte repede,nu am numai doua saptamani si jumatate de cand il cunosc si fara blog.
    Trebuie sa il lasi pe DUMNEZEU sa te locuiasca total (sigur daca vrei asta).
    La multi ani Adriana

    RăspundețiȘtergere
  7. iti cunosc trairile si tot ce a urmat si imi pare rau ca nu am avut capacitatea sa inteleg, iar acum am capacitatea de a intelege, dar imi lipseste intelepciunea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atat cat ati inteles ati fost alaturi de mine,dar cand simti ca DUMNEZEU ii alaturi de tine,ii foarte frumos.
    Tu stii ca ai si intelepciune si inteligenta sa faci acest pas.

    RăspundețiȘtergere