vineri, 29 iunie 2012

Iisus si Sfintii Apostoli

Azi Biserica Ortodoxa, sarbatoreste Sfintii Apostoli a lui Iisus Hristos, Petru si Pavel.Sa semanam in noi credinta Apostolilor pentru Iisus, sa lasam si noi traitul in lume si sa traim si noi in Domnul nostru Iisus Hristos, sa-l urmam in toate intocmai ca apostolii.
Sa-l cinstim ca si ei, in tot ce facem, in tot ce savarsim, si viata noastra sa ramana un exemplu ca si al lor peste veacuri.
Asta asteapta Iisus de la noi.




1.De aceea, avand aceasta slujire, dupa cum am fost miluiti, nu ne pierdem nadejdea,
2.Ci ne-am lepadat de cele ascunse ale rusinii, neumbland in viclesug, nici stricand cuvantul lui Dumnezeu, ci facandu-ne cunoscuti prin aratarea adevarului fata de orice constiinta omeneasca inaintea lui Dumnezeu.
3.Iar daca Evanghelia noastra este inca acoperita, este pentru cei pierduti.
4.In care Dumnezeul veacului acestuia a orbit mintile necredinciosilor, ca sa nu le lumineze lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.
5.Caci nu ne propovaduim pe noi insine, ci pe Hristos Iisus Domnul, iar noi insine suntem slugile voastre pentru IISUS.
6.Fiindca Dumnezeu, care a zis: Straluceasca din intuneric lumina- El a stralucit in inimile noastre, ca sa straluceasca cunostiinta slavei lui Dumnezeu pe fata lui Hristos.
2corinteni cap4

10.<
11.Sa se fereasca de rau si sa faca bine; sa caute pacea si s-o urmeze;
12. Caci ochii Domnului sunt peste cei drepti si urechile Lui spre rugaciunile lor, iar fata Domnului este impotriva celor ce fac rele.
13.S i cine va va face voua rau daca sunteti plini de ravna pentru bine?
14.Dar de veti si patimi pentru dreptate, fericiti veti fi. Iar de frica lor sa nu va temeti, nici sa va tulburati.
15.Ci pe Domnul, pe Hristos, sa-l sfintiti in inimile voastre si sa fiti gata totdeauna sa raspundeti oricui va cere socoteala despre nadejdea voastra.
1Petru cap3

La multi ani! tuturor ce poarta numele Sfintilor Apostoli, si tuturor sa ne fie exemplu de urmat in calatoria noastra pe pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu