marți, 26 iunie 2012

Iubirea de aproape

Iubirea de aproape, dupa iubirea de Dumnezeu, porunca data din cer, de Dumnezeu pentru noi oamenii.
Sa implinim porunca sfanta, sa traim asa cum Dumnezeu ne-o cere, in cele placute Lui, atat cat stim si Dumnezeu ne povatuieste pe calea vietii.
Atat cat eu inteleg aproapele meu este orice om cu care eu intru in legatura, orice persoana pe care o cunosc, si orice persoana de pe pamantul asta cu care eu am sau nu legatura.
Si toti oamenii pamantului sa fie frati in Dumnezeu, frati care se iubesc, frati care se accepta, frati care se iarta, frati care lasa orgoliile proprii si lucreaza impreuna pentru crearea unei Lumi Noi a lui Dumnezeu, nu unei lumi proprii, si toti sa facem rugaciuni la Dumnezeu, pentru ca El sa-si poata face planul Lui pe pamant.
Altfel, judecand, neacceptand, fiind partasi la o politica care nu o stim, intram cu totii intr-o hora a halucinantelor mizerii, in loc sa punem umarul putin cate putin la ridicarea vibratiei pe pamant, in politica din tara noastra, ca Dumnezeu sa deschida porti noi cu lumina sa curete cugete, sa curete inimi, sa intareasca suflete in speranta si credinta.

17.Pentru ca Eu voi face ceruri noi si pamant nou. Nimeni nu-si va mai aduce aminte de vremurile trecute si nimanui nu-i vor mai venii in minte.
Isaia cap 65

Dumnezeu ne-a dat aceasta porunca si noi ca niste copii ascultatori ar trebui macar sa tinem cont de ea, ar trebui sa incercam macar sa o aducem in vietile si inimile noastre, si unde ar fi cel mai mult nevoie de ea, decat la nivelul conducerii tarii, la nivelul conducerii lumii, si fiecare sa faca cat poate mai frumos, mai util, fara a se lauda, lasand pe Dumnezeu sa-si aleaga in liniste slujitorii.

13. Caci voi, fratilor, ati fost chemati la libertate; numai sa nu folositi libertatea ca prilej dea sluji trupului, ci slujiti unul altuia prin iubire.
14.Caci toata Legea se cuprinde intr-un singur cuvant, in acesta: Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti.
15. Iar daca va muscati unul pe altul si va mancati, vedeti sa nu va nimiciti voi intre voi. Galateni cap5
Sa multumim pentru ce avem, sa ne rugam pentru liniste si pace si sa-l chemam pe Dumnezeu sa coboare intre noi .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu