luni, 18 iunie 2012

Vreau langa Dumnezeu

Vrem langa Dumnezeu cu totii, suntem veniti de langa El, suntem veniti din El, si vrem inapoi la EL.
Ce i- ar putea tine departe pe copii de parintii lor, cand parintii ii cheama si-i iubesc, asa si noi cu Dumnezeu Tatal nostru, ce ne-ar putea tine departe de El?
Doar orgoliul, mandria, nebagarea de seama la chemarea Lui, neaplecarea in umilinta si ascultare, ascultare una dintre cele mai usoare si placute cai spre Dumnezeu, si multe alte greseli omenesti, dar pe care Dumnezeu le indreapta cand noi hotaram sa mergem pe drumul catre El, cazand in rugaciune, cu multa multa vointa spre cele placute LUI.

O Doamne, Tu cel adorat, cel Unic! Te implor cu umilinta da-mi putere sa-mi controlez simturile si mintea. Fii cu mine intotdeauna si ghideaza-ma chiar si in cea mai mica actiune.
Ajuta-ma sa am numai ganduri benefice. Daruieste-mi starea de puritate a mintii. Ajuta-ma sa am o minte calma pura si echilibrata.
O, Doamne, daruieste-mi lumina, cunoastere si puritate.
Rugaciune universala

4.Darurile sint felurite, dar acelasi Duh.
5.Si felurite slujiri sint, dar acelasi Domn.
6.Si lucrarile sint felurite, dar este acelasi Dumnezeu care lucreaza toate in toti.
Corinteni 12

14.Caci citi sint minati de Duhul lui Dumnezeu sint fii ai lui Dumnezeu.
15.Pentru ca n-ati primit iarasi un duh al robiei, spre temere, ci ati primit Duhul infierii, prin care strigam: Avva! Parinte!
16.Duhul insusi marturiseste impreuna cu duhul nostru ca sintem fii ai lui Dumnezeu.
Romani8

26.De asemenea si Duhul vine in ajutorul slabiciunii noastre, caci noi nu stim sa ne rugam cum trebuie, ci insusi Duhul se roaga pentru noi cu suspine negraite.
27.Iar Cel ce cerceteaza inimile stie care este dorinta Duhului, caci dupa Dumnezeu El se roaga pentru sfinti.
28.Si stim ca Dumnezeu toate le lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu al celor care sint chemati dupa voia Lui;
29.Caci pe cei pe care i-a cunoscut mai inainte, mai inainte i-a si hotarit sa fie asemenea chipului Fiului Sau, ca El sa fie intii nascut intre multi frati.
Romani8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu