joi, 21 iunie 2012

Nastase salvat de Dumnezeu

Doamne, nu numai cand poverile vietii ne impresoara sa-l chemam pe Dumnezeu.
Nu va ganditi ca mancati bine, aveti bogatii, averi, chefuiti, vi se pare ca ce nevoie mai aveti de mantuirea lui Dumnezeu.
Cand poverile vietii incep sa apese rau pe umerii nostri, ti-e din ce in ce mai greu sa-l constientizezi pe Dumnezeu, si poate sa nu mai fie timp pentru intoarcere, poate sa nu mai fie posibila intrarea in cortul Lui, intunericul fiintei noastre poate fi asa de greu incat si daca vom mai avea un pas pana sa pasim in Lumina din cort, acel pas sa nu-l putem face, si nu pentruca Dumnezeu nu ne-ar lasa ci pentruca intunericul din noi nu poate convietui cu Lumina Lui Sfanta, ar fi ca in cosmarele din somn cand simti ca o forta te tine pe loc, desi tu stii exact ca trebuie sa faci asta.
Asa si cu Adrian Nastase, daca il avea pe IISUS la tampla aseara, va imaginati fericirea sufletului sau, salvarea lui chiar daca era intemnitat, chiar daca isi platea ce avea de platit cu Iisus alaturi, nu simtea nimic.
Totusi Dumnezeu ne iubeste foarte mult pe fiecare, ce mult l-a iubit si pe Nastase ca in ultima clipa cand el isi preda-se sufletul raului Dumnezeu l-a salvat, altfel acum putea fi in infern.
Dar El Dumnezeul nostru nu a vrut ca un copil al Lui sa se piarda din inconstienta si necunoastere a lui Dumnezeu, eu nu cunosc ce stie Nastase despre Dumnezeu, dar ma gandesc ca numai un om in necunoastere isi preda sufletul de bunavoie celui rau, si sa nu auda chemarea TATALUI SAU, care te-a creat, te-a iubit si ti-a aratat asta trimitandu-si Fiul la noi, sa-l judecam, si sa-l rastignim, sau frica, care si ea e un dusman daca nu este inlocuita cu iubire.
Ori noi stim ca Dumnezeu il asteapta pe Lucifer, sa se intoarca la EL, cum ar putea pe noi care suntem niste copii inconstienti sa nu ne salveze si sa ne vrea ai LUI.
Acum e randul sufletului lui Nastase sa se trezeasca la viata, la viata lui Dumnezeu, pentru Dumnezeu nu este nimic de neiertat, toate pacatele noastre El le iarta intr-o intoarcere sincera la El, si acum cine l-a urmarit pe Nastase stie ca a facut multe lucruri bune, a facut si greseli probabil, si ca noi toti multe, multe pacate.
Aici nu vreau si nu sunt in masura sa-l judec sau sa-l laud pe Adrian Nastase, nici sa-i tin socoteala furturilor, o fac cei in masura sa o faca, si macar ei sa o faca in legea lui Dumnezeu, El Bunul Dumnezeu sa-si faca voia in lucrurile din tara noastra, din lumea noastra si toate astea de fapt ale Lui.
Si aici este vorba pur de suflet, trupul si restul cred ca-i sunt destul de ingrijite.
Dumnezeu in continuare isi va face voia in viata Lui, daca el o sa-l lase.
Oricum politica noastra din nefericire nu e pe caile lui Dumnezeu, mai avem o speranta, care speram sa devina mare, Dan Diaconescu, sperante, sperante...
Asta pe pamant, caci SPERANTA, IUBIREA, DRAGOSTEA, PACEA, LINISTEA, LUMINA, VIATA noastra e DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC, care nu ne lasa niciodata, noi trebuie doar sa-l cautam pe EL.
Doamne dane curajul, sa vorbim cu Tine, sa te rugam, sa te slavim, sa te iubim si sa te chemam in vietile noastre.

1.Laudati pe Domnul ca este bun, ca in veac este mila Lui.
2.Sa spuna cei izbaviti de Domnul, pe care i-a izbavit din mana vrajmasului.
Psalmul 106


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu