miercuri, 6 iunie 2012

Sa stam cu fata catre Dumnezeu si lucrarile Sale

Sa ne intoarcem fata catre Dumnezeu, si catre toata lucrarea Sa in lume.
Sa privim lumea asta ca pe propria familie, sa lucram pentru ea, cu dragoste, iubire si sa ne lasam indrumati de Duhul Sfant, si de slujitorii lui Dumnezeu din cer si de pe pamant.

7.Adevar va spun: omul nu ar trebui sa aiba decat o singura grija, si anume, sa-l caute pe Dumnezeu, pe Tatal lui preasfant, intotdeauna; iar aceasta, nu doar atunci cand se afla in nevoie, ci cu toata iubirea, indiferent de ocazie. Iar ccel care L-a gasit, descoperind simultan ca El este comoara suprema, nu ar trebui sa-i mai intoarca vreodata spatele, ci sa ramana cu El, caci in caz contrar, el isi va da seama inca de la jumatatea drumului cat este de nrajutorat, recunoscand prin experientele sale amare ca el nu poate face nimic fara Mine.
8.Caci daca cineva imi striga Numele, dar sta cu spatele la Mine, adevar va spun, el nu va fi auzit pana cand nu va sta cu fata si cu inima la Mine.
9.Dar sa nu uitati un lucru: aceasta a doua intoarcere va fi inevitabil testata cu severitate, caci numai astfel va deveni evident cat de serioasa este inima respectiva, in conditiile in care intreaga lume poate sa urle si sa vuiasca in jurul ei-, astfel incat singurele cuvinte care vor fi auzite vor fi cele dinlauntrul inimii.
10. Meditati asupra acestor cuvinte si aveti grija sa nu-Mi mai intoarceti vreodata spatele, caci Eu voui avea grija sa va ghidez si sa va conduc pretutindeni!
Casa Domnului- Jakob Lorber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu