miercuri, 27 iunie 2012

Sa alegem sa fim faclii aprinse in popor

Romania, Gradina Maicii Domnului, oare este posibil ca tara noastra sa fie aleasa de Dumnezeu ca gradina a Maicii Domnului nostru Iisus?
Si ce facem noi ca Maica Domnului sa se aplece asupra tarii noastre?
Este posibil oare cand noi ne laudam in statistici cu cele mai multe avorturi, cu atatea ucideri si sinucideri, cu atatea feluri de bauturi si baruri, si multe alte nelegiuiri?
Dumnezeu ni le iarta sau ni le trece cu vederea numai inima si vointa noastra sa fie spre intoarcerea la El, spre aducerea Lui sincera in inimile noastre, si indepartarea de la noi a tuturor lucrurilor rele.
El cunoaste puterile care le-a semanat in fiecare dintre noi, dar mai ales puterea ce ne-o da in fiecare clipa spre a merge spre eternitate.
Oricat am vrea sa credem ca doar celalalt, de langa noi e de vina pentru tot ce se intampla in tara noastra, nu este adevarat.
Atat timp cat noi ne putem bucura de suferintele oamenilor de langa noi(cat ca suferintele de orice fel ne apropie de Dumnezeu, deci sunt foarte bune, dar desigur cu primirea puterii Celui Prea Inalt pentru a le depasii), de a-i judeca, de a le aduce noi osanda vesnica, Dumnezeu nu poate cobora intre noi, nu poate si nu-l lasam noi sa o faca.
Dar avem si noi oamenii nostri luminosi care au invatat Legea lui Dumnezeu, si care isi petrec viata in iubire pentru Dumnezeu si tot cerul, in iubire pentru aproape, in rugaciuni, in ascultare de Dumnezeu, si de cei pe care Dumnezeu ii randuieste pentru ai asculta, in smerenie, mai avem sperante ca Dumnezeu ne v-a primi si pe noi in munca depusa in folosul Lui, in folosul acestei lumi, pentru unirea acestei lumi cu El, pentru urcarea acestei lumi mai aproape de Dumnezeu.
Sa alegem sa fim faclii aprinse in popor, sa alegem sa fim slujitori ai lui IISUS si ai Cerului, sa nu mai lasam sa treaca alti doua mii de ani ca sa intelegem pentru ce a coborat fiul lui Dumnezeu pe pamant, sa alegem sa iubim cu sfintenie pe Dumnezeu si tot cerul Lui Sfant, sa alegem toate astea dintr-o dragoste netarmurita catre Tatal nostru Ceresc, si pentru aproapele nostru care inseamna tot sufletul de pe pamant.
Sa cerem sa cunoastem Voia Tatalui si ca aceasta voie sa se faca si in vietile noastre, sa cerem sa ne indrume pasii nostri si ai semenilor nostri pe Calea catre EL, pe calea catre Cer, sa cerem credinta adevarata pentru noi si semenii nostri, pentru intoarcerea noastra si ai celor rataciti de caile lui Dumnezeu.

1.Doamne Dumnezeul meu, pe Tine Te voi inalta, lauda-voi numele Tau, ca tu ai facut lucruri minunate; planurile Tale de mult intocmite sunt adevarate si statornice.
Isaia cap 25

9.Domnul nu intarzie cu fagaduinta Sa, dupa cum socotesc unii ca e intarziere, ci indelung rabda pentru voi, nevrand sa piara cineva, ci toti sa vina la pocainta.
2Petru cap 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu