sâmbătă, 30 iunie 2012

Fecioara Maria, coltisorul nostru de rai

Taina intruparii Fiului lui Dumnezeu in corp omenesc, in urma cu peste doua mii de ani, folosind ca trup omenesc, trupul umilei si smeritei Maria, care devine mama noastra a tuturor, dar care devine Mama lui Dumnezeu, aici aratandu-ne noua ca El poate cobora la noi, in trup uman ca pe urma pe noi sa ne duca la El, devenind asemeni Lui.
''Bucura-te cea plina de har, Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei!'', ii spune mesagerul cerului.
''Pentru aceasta si sfantul ce se va naste din tine se va chema Fiul lui Dumnezeu'', continua Ingerul intr-un dialog care pe Fecioara o sperie un pic la inceput.
Linistita si fericita ca Dumnezeu a ales-o sa fie Mama Mantuitorului si a intregului pamant, fericita in acelasi timp ca fecioria ei ramanea neatinsa, trimitandui-se prin Duh Sfant sarcina, primeste cu deosebita smerenie acesta veste, spunand''Iata roaba Domnului; fie mie dupa cuvantul Tau!''.
Cate femei nu ar fi fericite azi sa primeasca asemanea veste, cate femei nu acceptam cu drag sa lucram pentru Dumnezeul nostru, dar nu mai are nimeni si nu va mai avea pe pamant curatia si puritatea Unicei si Binecuvantatei Fecioara Maria.
Fecioara Maria nu a fost atinsa niciodata de umbra nici unui pacat, EL si-a ales ca trupul ei sa fie coltisorul Lui de rai, in care coltisor sa ne gasim si noi alinare sufletului nostru si odihna trupului.
Cum Fecioara a acceptat vointa lui Dumnezeu, tot asa si noi in continua unire, in gand, in vorba si in fapt, sa ne unim cu vointa divina ca Domnul Iisus sa se poata intrupa spiritual in fiinta noastra.
Iisus a venit pe pamant pentru a ne transforma pe noi prin credinta, pace si multa iubire care transpune vointa lui Iisus in vointa noastra, daca o sa-i daruim inimioara noastra Lui, dragostea noastra.
Iisus ne spune in Ioan cap 24,23, ''Daca ma iubeste cineva, va pazi cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi, si vom veni la el si vom face locas la el.
Sa-l primim la noi pe Iisus cuprinzandu-ne intreaga noastra fiinta, lasandu-l sa se intrupeze in noi, vointa lui sa devina vointa noastra, bucuriile si durerile vietii noastre sa le trecem in El si cu EL, si oricat am fi de incercati sa nu lasam niciodata calea care duce la EL, ca lasand calea ce duce la Dumnezeu sa nu ratacim prin negura vremurilor, si sa ne fie greu sa o mai cautam.
Si in toata viata noastra sa rostim ca si Fecioara'' Iata robul Tau Tata, fie mie dupa cuvantul Tau!''.
Si ''Faca-se in toate si in tot Voia Ta Tata!''.
Si mai presus de toate'' Iti daruim inima noastra, te iubim mult TATA!''

3 comentarii:

  1. Draga Maria,este ceva frumos.....Pricesne 2011 - Olivia Cotuna......Si eu te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma dezmeticisem precum cred ca ai vazut, imi cer iertare, si sigur si de la EL.
      Dumnezeu sa te rasplateasca si sa-ti indrume pasii pe calea catre El.

      Ștergere
  2. Iti multumesc din toata inima,am vrut joi sa o pun si am lasat-o pe altadata.
    Dumnezeu sa-ti ajute ca pana la sfarsitul vietii sa calatoresti cu El.
    Dumnezeu sa ne ajute la toti.

    RăspundețiȘtergere