sâmbătă, 20 octombrie 2012

A fi tu insuti



Ti dat cateodata sa crezi ca ce ar trebui sau ce trebuie sa faci iti poate cel mai bine spune cel mai avansat sau cel pe un alt palier decat cel pe care esti tu.
Asta este nu neaparat o greseala, dar cu siguranta o altercatie mare in interiorul tau in aceea perioada, lupte puternice se dau in interiorul sufletului tau, lupte care se termina si se sfarsesc greu, lupte care se aprind din orice.
Tu esti ce altii au vrut sa fii, sau ce la un moment dat sau tot timpul in decursul vietii tale a fost necesar sa fii, implementandu-ti tu si altii in tine ca asta ai vrea si asta trebuie sa fii.
Dar si sa fii tu insuti in orice si oriunde,  nu-i un lucru foarte usor de obtinut, dar este cu siguranta cel mai bun lucru.
In primul rand trebuie sa afli si sa recunosti ca nu esti tu insuti, sa-ti dai seama ca tu esti produsul ce a fost nevoie sa fii, si constientizand asta ai facut primul pas pentru a fi tu insuti.
Apoi sa incepi sa intelegi ce esti, cine esti, si apoi sa incepi sa stii ce ar trebui sa faci ca sa manifesti ceea ce esti tu.
Nimic nu-ti vine din afara, totul vinedin interiorul tau si de aceea le definesti si le intelegi greoi.
Un om care e el insusi este constient de greselile ce le-a facut, stie acum cine este si ce are de facut spre a ramane el chiar daca e singur sau este inconjurat de o lume de oameni.
Un om care este el insusi poate iubi cu adevarat, poate intelege viata si intelesurile ei cu adevarat, gandi, trai cu adevarat.
Un om care este el insusi traieste prezentul  impreuna cu Dumnezeu in fiecare clipa.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu