miercuri, 17 octombrie 2012

Ce-i mai important pentru tine?




De multe ori te intrebi ce-i cel mai important pentru tine, rand pe rand treci tot si toate ca cel mai important, parinti, frati, prieteni, copii, slujba, nivel social, grad de educatie si multe alte lucruri intalnite in viata de fiecare zi, la fiecare cum is date sa le intalneasca.
Provocarea cea mai mare o ai atunci cand pornesti pe drumul spiritual, cand l-ai intalnit pe Dumnezeu, sau macar crezi ca l-ai intalnit, atunci toate astea au disparut, toate astea le-a luat parca cineva din tine, de la tine si chiar din jurul tau.
Este intr-un fel foarte frumos, si asa fara un capat, fara un sfarsit, cand ai impresia ca esti pe drum,iar intalnesti o intersectie care nu are nici o sageata.
Mereu ar trebui cel mai important pentru noi sa fie cautarea lui Dumnezeu, dar de multe ori si asta se realizeaza prin oameni, cu Iisus si pentru Dumnezeu, dar si prin oameni, si acei oameni cateodata sunt asa de importanti in viata, in sufletul tau incat iti pierzi parca ratiunea a ce e cel mai important, se creaza o legatura asa de puternica incat misca tot in jur, totul transforma, totul schimba.
Da, si ce pana ieri era parca un joc acum devine si ajunge ceva ce misca intregul tau univers, sa schimbi ceva nu ti dat tie, sa adaugi ceva la fel, le lasi doar sa existe, tu supravietuiesti si te duci odata cu ele pana acolo si pana unde se vor opri, sau vor merge pana acolo sus, sus de tot.
Asta speri mereu, asta vrei, dar daca roata se opreste tu te conformezi si o indrepti  unde o poti duce la timpul ala.
Vibratiile le simti mult mai profund acum, vibratiile se schimba mult, mai ales acum si noi trebuie sa mergem in pas cu ele, sa le constientizam si sa le facem loc in viata noastra, ca apoi cu ele si prin ele sa-l simtim si sa il constientizam pe Dumnezeu.
Zilele astea orice melodie ai asculta o poti incorpora in tine formand valsul si ritmul sufletului tau, alaturi de ce e mai important pentru tine.
Mereu Dumnezeu v-a fi cel mai important pentru orice suflet.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu