duminică, 7 octombrie 2012

Femeia



Se tot spune in vremurile astea ca femeile vor fi cele care vor ajuta sa vina lumea noua, ca de ele v-a depinde lumea noua, daca te gandesti ca femeie la asta poate un pic iti da o responsabilitate, poate ca om iti mai ridica egoul ca si cum nu ar fi destul de ridicat si asa in lume, dar cu siguranta nu afla asta persoanele care au o problema cu asta.
In unele religii se spune ca asta ar venii de la cel rau cu explicatiile si complicatiile fiecarei in parte.
Dar dincolo de tot si toate cei care au inceput a vehicula asta cred ca au niste date de aici de pe pamant cu puterea de a indura mai mult,cu puterea de a indura a femeii, cu daruirea de a nu astepta nimic in schimb si poate cu speranta ca maine o luam de la capat ca si cum nimic rau nu a fost azi.
Cam asa arata femeia zilelor noastre, femeia simpla care nu stie multe dar care cat de cat doreste binele, care  are  o constiinta de mai bine atat pentru ea cat si pentru un intreg din care face parte.
Dar toate astea ne vin de la cine daca nu de la bunul Dumnezeu, care ne-a creat asa, supuse barbatului dar nu neaparat doar sotului, supuse si ascultatoare insemnand la tot, la tot ce inseamna ascultare, la tot ce inseamna viata, la tot ce inseamna a face atat cat tu poti si stii desigur la fiecare pas.
Si dincolo de asta mai avem inima, o inima mai ''slaba'', o inima mai deschisa, o inima mai daruita, o inima mereu purtatoare de iubire si griji, acum grijile cateodata sunt si exagerate, dar asa-i femeia, asa-i creata ai spune sau poate asa vrea sa fie.
Si apoi cand descoperi si iubirea pentru Dumnezeu nimic nu te mai poate tine legat de lumea asta, mintea si inima ti-e mereu cuprinsa de El, astepti o alta zi, o alta dimineata sa-i mai vezi, sa-i mai simti splendoarea chiar daca poate in lumea ta fizica, chiar daca langa tine totul se naruie, in interiorul tau totu-i asa cum crezi tu ca arata lumea Lui, in interiorul tau totul are o alta forma si speri si o alta directie.
Da, asa a creat Dumnezeu femeia, puternica si totusi supusa, fizic aratand cum vrea Dumnezeu si totusi frumoasa, mica si totusi atat de mare.
Aici vorbim de femeia care doreste lumea din cer caci cine doreste lumea asta cu toate dorintele ei femeia poate trece dincolo de limite, dincolo de tot ce a creat El.
Dar in tot si toate femeia are nevoie de Dumnezeu sigur pentru indrumare, dar are nevoie si de barbatul din care a fost creata, are nevoie de acel masculin care i-a fost dat ca indrumator, sot, tata, fiu, tot, un intreg univers este barbatul pentru orice femeie, un univers care Dumnezeu a vrut sa i-a nastere in ea, un intreg univers fiind omul, si totusi membru al trupului lui Iisus pentru lucrarea Sa in lume, si pentru lucrarea intregii lumi.
Doar femeia este os din osul barbatului, carne din carnea lui.

21.Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; si daca a adormit, a luat una din coastele lui si a plinit locul ei cu carne.
22.Iar coasta luata din Adam a facut-o Domnul Dumnezeu femeie si a adus-o lui Adam.
Facerea cap 2

Dumnezeu sa ajute ca fiecare sa ne intelegem rolul venirii noastre aici, rolul de ai sluji Lui, si fiecare pe masculinul sau femininul lui si impreuna si separat asa cum fiecare i data venirea, iar noi sa fim femei asa cum Dumnezeu a vrut si vrea sa fim, semanand dragostea pe pamant, ascultand,  fiind mereu lumina de care cel de langa tine are nevoie.
Ca un final eu personal nu cred in energie feminina care v-a ridica lumea, cred intr-o comuniune intre feminin si masculin daca este sa ne raportam asa, si cred in comuniunea totala a noastra cu Dumnezeu, intr-o comuniune a noastra a fiecaruia cu Dumnezeu ca suntem femei, barbati ce am fost, suntem sau vom fi.
Dar adevarul celor ce vor fi le detine cel ce le-a creat pe toate DUMNEZEU TATAL, noi avem doar sansa de al urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu