marți, 30 octombrie 2012

Doamne!



Doamne, indrepteaza-ne cum indrepteaza pruncii ei o mama iubitoare. Da fiecarui suflet sa cunoasca bucuria venirii Tale si ajutorului Tau.
Racoreste sufletele chinuite din poporul Tau si invata-ne pe noi toti sa  Te cunoastem prin Duhul Sfant. Se chinuie pe pamant sufletul omenesc, Doamne, si prin minte nu se poate intari intru TINE cu mintea, pentru ca nu te cunoaste pe Tine si bunatatea Ta. Mintea noastra e intunecata de grijile pamantesti si nu putem simti plinatatea iubirii Tale. Tu ai zis in Sfanta Ta Evanghelie ''ca mortii vor auzi glasul Fiului Omului si vor invia''. Fa acum asa ca sufletele noastre moarte sa auda glasul Tau si sa invie in bucurie.
Zi, Doamne, lumii: ''Iertate sunt voua, tuturor, pacatele voastre'' si iertate vor fi.
Sfinteste-ne, Doamne, si toti se vor sfinti prin Duhul Sfant, si toate noroadele Tale Te vor slavi pe pamant si voia Ta va fi pe pamant ca si in cer, caci la Tine toate sunt cu putinta.
Cuviosul Siluan Athonitul


Călăuzitoare Lumină va fi mereu acolo unde se vor şti a exista altarele fără de idoli şi fără de cei ce vor veni chemaţi de reguli şi ordine înspre ele. Se vor fi tot timpul oamenilor de a se şti ca oameni renăscuţi precum pruncii, eliberaţi de legile ce au fost tălmăcite spre a avea motive de răstălmăcire. Acolo vor fi puţinii bărbaţi care vor şti să fie cei ce nu-şi mai preamăresc bărbăţia, femeile ce vor reda Dumnezeirii existenţa ca femeie şi copii ce vor aştepta venirea celor noi, fraţii ce-i vor avea de-a pururi şi pentru totdeauna. Printre ei, călăuzele vor fi asemenea celorlalţi, călăuzind mereu drumuurile, fără a se mândri că sunt asemenea celor ce în Ceruri sălăşluiesc.
http://3d-altfel.blogspot.ro/-Daniel-Dumitru Darie

Arsenie Boca-Rugaciune










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu