sâmbătă, 6 octombrie 2012

Toti sa ne indulcim de ospatul credintei!


Ajungi la un moment dat in viata cand te intrebi incotro so iei sau oare incotro o v-a lua viata ta?  Nu stii, vezi mai multe cai,  ba de multe ori chiar mai multe drumuri, si te intrebi care, care o fi al tau?
Cum ai putea tu sa stii ce planuri are Dumnezeu cu tine, sau poate nici tu nu stii ce planuri ai avea tu cu tine.
Atunci stii ca tu ai fost creat de cineva si acel Creator a tot si toate stie drumul tau, il consacri Lui drumul tau, si credinta ta in El iti v-a da cunoasterea necesara inaintarii tale prin viata asta si speranta in cealalta, restul le lasi in Voia Sa si Voia Sa in viata ta sa se implineasca, si la momentul cunoasterii a ceea ce vrea tu sa faci cu inima bucuroasa pornesti pe drumul vietii, de acum poate altfel.
Pe masura ce cunoastem mai mult din tainele Tatalui, simtim o tot mai mare iubire pentru El pentru ca iti dai seama de pretuirea Sa pentru tine, iti dai seama ca tu un neinsemnat contezi pentru Creatorul a tot si toate.
Dupa ce ajungi sa-l iubesti pe Dumnezeu ajungi sa fii fericit, accepti orice pentru ai fi slujitorul Sau, doar sa te primeasca in Imparatia Sa ca cel mai umil servitor al Sau.
Iti mai dai seama de pretuirea ta in ochii Tatalui vazand ce sluji frumoase scoate pe drumul tau in aceasta calatorie pe pamant, sluji ale Sale care ajuta sufletul si fiinta ta.
Dumnezeu ne intareste in fiecare zi sa avem credinta in El, sa avem credinta in Iisus Hristos.
''Toti sa va indulciti de ospatul credintei''(Sfantul IOAN GURA DE AUR).



2 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=lngg3qS9BeM

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, dar nu reusesc sa-l pun decat asa.
    Oduminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere