miercuri, 4 iulie 2012

Adevarata lumina este'' Lumina care coboara din cer''

Ce ai putea sa spui aici? Ce ai putea sa scrii aici?
Oricine stie lucrul asta, oricine cunoaste lucrul acesta, dar sa scrii ceva despre asta, sa spui ceva despre asta doar Dumnezeu te poate indruma, doar Dumnezeu te poate povatui.
Lumina care vine din cer este Duhul lui Dumnezeu, lumina care coboara din cer este Fiul lui Dumnezeu care aduce lumina lui Sfanta pe pamant, El Fiul fiind in iubire cu Tatal, coboara si ne aduce Lumina Lui pe pamant, iubindu-ne pe noi ca si noi sa ne iubim unii pe altii, tot asa cum El ne iubeste pe noi.
Neiubindu-ne unii pe altii ne lasam cuprinsi de intunericul vietii, si respingem Lumina adevarata care coboara din cer.

8.Altadata erati intuneric, iar acum sunteti lumina intru Domnul; umblati ca fii ai luminii!
9Pentru ca roada luminii e in orice bunatate, dreptate si adevar,
10.Incercand ce este bineplacut Domnului.
Efeseni cap 5


''Iti voi vorbi acum si despre ''lumina din lumina: daca ochiul tau nu ar contine in el lumina si daca nu ar fi de natura soarelui, cum ar putea el percepe soarele si lumina lui? La fel, daca puterea lui Dumnezeu nu ar fi inlauntrul vostru, cum ati putea intelege voi vreodata ceva de natura divina? De vreme ce puteti face acest lucru, rezulta ca puterea lui Dumnezeu se afla inlauntrul vostru, dar oare se poate intelege aceasta putere numai pe sine insasi, sau poate face ea ceva mai mult?''
Casa Domnului-Jakob Lorber

Aceasta lumina adevarata care coboara din cer se gaseste in noi fiind semanata acolo de Dumnezeu prin Duhul Sfant si prin Fiul Sau Domnul nostru IIsus Hristos.
Noi cu vointa noastra sa o lasam sa straluceasca in fiecare clipa un pic mai mult in interiorul nostru, ca apoi sa lumineze si in jurul nostru recunoscandu-se Lumina lui Iisus care a coborat in lume.

''Omul trebuie sa cultive binele suprem atunci cand simturile sale nu sunt inca amortite, cand suferinta nu s-a inradacinat in el, iar obstacolele nu au devenit inca prea covarsitoare pentru ca el sa mai poata lupta cu ele.''
''Omul trebuie sa se protejeze in intregime pe sine. El este precum un vas in care se poate aduna orice. De aceea, el trebuie sa se protejeze pe sine. In caz contrar, el nu va reusi sa cunoasca Adevarul.''
Calea Extazului-Georg Feuerstein

Sa constientizam lumina primita de la Tatal, si sa incercam sa o dam si noi mai departe, toti sa stralucim in lumina adevarata ce coboara din cer!



4 comentarii:

  1. Iata si primul meu comentariu pe blogul tau...
    Stii ce e cel mai important in ceea ce faci? Tu iti asterni propriile ganduri si simtiri in cuvinte, pe care aduni intr-o forma, pe care am intalnit-o de multe ori la initiati. Ai acest har...pastreaza-l, cultiva-l, foloseste-l pentru a bucura cat mai multe inimi insetate de suflet si iubire. Este pur si simplu energie vitala, este lumina care razbate dinspre tine catre eter...este o abordare misionara, aceea de a duce Cuvantul Domnului catre noi, fratii tai.
    Bucura-te pentru ca ai primit acest dar !

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru vizita si pentru incurajari, si sigur ca-i multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot, ma faci foarte fericita, cum ti-am spus ca am fost si sunt indrumata de Dumnezeu prin Ingerul meu si Pazitor si cel de pe pamant, ti-am spus cine-i, ca nu vrea sa mai vorbesc despre el, desi la inceput vorbeam foarte mult, pana cand intr-o zi mi-a spus sa fac si sa scriu ce vreau eu fara sa ma mai critice. Acum imi da doar de citit si ma indruma altfel.
    Blogul tau este si va fi o alta scoala pentru mine, frumoase si numele ''A doua venire a lui Iisus'', ''Trezirea Constiintei'', si inainte de ele Dumnezeu cu toti Ingerii si cu tot cerul, indrumatorii nostri ai tuturor celor de pe pamant, si apoi noi toti fratii cum spui tu, si noi avem ce invata unii de la altii atat din calitati cat si din defecte.

    Dumnezeu sa aiba grija de noi, si sa ne indrume pe caile catre cer!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Maria, iti multumesc ca zi de zi ne bucuri sufletele cu invataturile si simtirile tale si da, cred intru totul ca adevarata lumina vine de la Dumnezeu, dar depinde de noi daca suntem pregatiti sa o primim. In ce ma priveste sunt constienta de acest lucru si incerc sa elimin din viata mea rautatea pentru a face loc luminii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumina oricum coboara si intra in noi cu sau fara voia noastra, noi trebuie doar sa o constientizam, sa ne legam inima de Iubirea lui Dumnezeu, ca El sa poata lucra in noi.
    Asa de multa rautate nu cred ca ai avut niciodata, dar o constientizare a orgoliului prea mare, a unei ascultari la indrumarea lui Dumnezeu,si un pic de rugaciune, sigur si mai multa dar macar un pic, si credinta ca Dumnezeu lucreaza in vietile noastre pentru a ne face cu adevarat fii Sai.
    Orice s-ar intampla in viata noastra este spre binele nostru spiritual, intotdeauna!

    Multa Lumina si bucurie in suflet!

    RăspundețiȘtergere