vineri, 20 iulie 2012

Lacrimi de fericire


Ni se intampla deseori la toti sa plangem de bucurie, este un plans de recunostinta pentru ce suntem, pentru ce primim, pentru ceea ce ajungem sa fim la un moment dat.
Si ajungi sa fii implinit orice ai avea, sa fii fericit orice ai avea.
La mine e un pic mai usor, nu am dorit niciodata nimic material, doar liniste, armonie, pace.
Nu am stiut ca astea le poti trai chiar daca-n jurul tau e haos, ca ti le poti crea tu cu Dumnezeu, ca orice ar fi tu poti ramane nemiscat.
Se pot, si o sa ni le creem in fiecare zi mai frumoase, in fiecare zi mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de cer, de cel interior al nostru si de cel al lui Dumnezeu.
Doar cu daruire, doar cu iubire, dragoste si ganduri bune.
Stiu ca Dumnezeu da lectii si daca noi nu le intelegem sau nu invatam din ele, pana la urma da pedeapsa spre binele nostru, spre urcarea noastra la El.
Dar inainte de orice Dumnezeu este Iubire, multa, multa Iubire, a Lui pentru noi si a noastra unii pentru altii.
Avand aceasta iubire noi pentru El, si noi pentru noi, nu vom putea savarsi rau, nu vom putea savarsi rautati, astea se fac in inimi fara iubire, din inimi fara Dumnezeu, din inimi fara bunatate.
Constientizarea lui Dumnezeu nu te lasa sa faci rau, sa gandesti rau, sa nu te bucuri impreuna cu toata creatia de toate miscarile ce se petrec in jurul tau.
Lacrimi de bucurie pentru primirea Iubirii, pentru daruirea Iubirii, pentru orice implinire frumoasa, pentru orice binecuvantare primita, pentru orice lucru savarsit cu Dumnezeu si in Dumnezeu.
Si apoi cand nimic din toate astea nu avem, le punem si le lasam in grija si socoteala lui Dumnezeu, in voia Lui ca stie El mai bine decat noi, stie El mai bine ce sa ne faca si cum sa ne calauzeasca.
Dar trebuie sa inaintam in purificarea inimii, nimic nu se poate intampla intr-o inima nepurificata, intr-o inima in care gandurile ascunse isi fac jocul, intr-o inima in care viclenia e la ea acasa, intr-o inima in care invidia serveste stapanului, si multe altele care trebuie vindecate si eliminate incet.

''Cu spiritul pe care-l aveau atunci, niciunul dintre ei nu era pregatit pentru partasia cu Hristos. Pana cand nu erau adusi la umilinta si iubire, nu erau pregatiti sa ia parte la cina pascala sau sa fie partasi la slujba de amintire, pe care Hristos era gata sa o instituie.
Inima lor trebuie sa fie curatita... Acum, cu inima supusa si recunoscatoare, puteau primi cuvintele lui Hristos.''
Viata lui Iisus- Ellen White

Le vom face toate incet pentru binele nostru si al comuniunii noastre cu Creatorul nostru, pentru inaltarea noastra in spirit si credinta, pentru unificarea noastra totala cu Dumnezeu.

1.Iubiti dreptatea, judecatori ai pamantului; cugetati drept despre Domnul si cautati-l cu inima smerita,
2.Caci El se lasa gasit celor care nu-l ispitesc si se arata celor care au credinta in El.
3.Intr-adevar, cugetele viclene departeaza de Dumnezeu, si puterea Lui, cand il ispitesti, mustra pe cei fara de minte.
4.Intelepciunea nu patrunde in sufletul viclean si nu salasluieste in trupul supus pacatului.
5. Duhul cel Sfant, povatuitorul oamenilor fuge de viclesug, se departeaza de mintile fara de pricepere si se da in laturi cand se apropie faradelegea;
Intelepciunea lui Solomon-cap1



Sfantul ILIE carutasul raiului si sfantul hranit de corbi.


LA MULTI ANI ! celor care poarta numele de Ilie si sunt sub protectia Marelui Sfant.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu